Feb 16, 2012

~ kalau pergi besh jugak..

assalamualaikum
satu
dua
*sedang berfikir....nak isi ke tak nak ni..hurmmmmmm* 

56 comments:

  1. wahh...isi la...bestnyeee...rugi la kalo tak gi..hehe

    ReplyDelete
  2. wow cheqna.. korea tu.. best2..bile lagi nok g cheqna. time ni lah.. sedap doh wase.. :)

    ReplyDelete
  3. atoiii..kalau fafa dpt, x yah nak buat tanda tanya dah..trus accept sajaaaa!!!! <3

    ReplyDelete
  4. wow korea sih...best..pilihan terletak ditangan cheqna..hehe..boleh amik pengalaman..n rasa g Korea..

    ReplyDelete
  5. wahh..beshnya.. kita tak pernah dpt pon..cheqna bahagian ape ek?

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer kakna..g jer..2 minggu tu..foc.. best jd pegawai nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak mende kena fikir ni..macam wrong timing la plop offer ni

      Delete
  7. best....cheqna..pg la bila lagi nak merasa jalan jauh ..nanti dah kawen lagi banayk komitmen .....

    ReplyDelete
  8. gi la dik...k.sha sokong penuh...dulu k.sha di jabatan situ..skrg ni pun...masih dijabatan sama..tapi anak2 jabatan itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. my dear cheqna..ini pendapat aku ye...pada aku, selagi ko belum kawen, rebut lah peluang ni sementara ada...bukan semua berpeluang pergi tau...ini jugak demi masa depan karier ko...

      tak lama pun, 2 minggu je...walaupun jauh, Nabi Muhammad saw sendiri pernah ckp tuntutlah ilmu walau ke tembok China sekali pun....

      Delete
    2. kak sha
      rasa mcm wrong timing je ofer ni mari huhuhu

      Delete
    3. wahida
      masa yang tak sesuai kak
      ada lagi komitmen beso menanti
      ikut hati memang nak g huhuhu

      Delete
  9. wahhhhh...!~ best banget kalo pegi tu...
    kalo iols - konpem setuju aje tuuuuu!~

    ReplyDelete
  10. gi la cheqna.. bukan senang nak pegi.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  11. pergi la cheqna..rugi kalau ta kpergi... boleh tgk negara orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu
      ikutkan hati memang nak g..tapi bukan rezeki lagi cheqna rasa

      Delete
  12. wowww.. korea tu.. kalau saya memang dah mula packing baju sekarang.. ahahhaa.. pegi laa... sekali2 kala dalam hidup nak merantau jauh2.. ehe

    ReplyDelete
  13. if peluang hanya datang sekali...tak salah kot...if terasa boleh datang 2 kali then tak kesah :)

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. dia bagi je pergi ma tapi cheqna rasa bukan masa yang sesuai =(

      Delete
  15. La...selagi lom kawen nie. Tapi apa lagi?

    Hehehehe

    ReplyDelete
  16. gi je cheqna.. peluang sekali je.. besh tuh gi obesi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan rezeki lagi cheqna rasa
      kot2 ada rezeki honeymoon kot ekgi =)

      Delete
  17. gi2, bukan senang dpt pelung camni... ada rezeki dpt gak jenjalan sesambil tu... sementara bujang kan..

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. ikutkan hati..
      tapi takpelah
      ada lagi komitmen yang lebih besar menanti =)

      Delete
  19. Setuju ngan kak wahida, bila lagi kan? tapi kalau xde halangan la, kot ada hal lain yg lbh penting nak buat camano.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna berdoa moga pas kahwin ni ada rezeki g korea..lagi besh kot =)

      Delete
  20. Replies
    1. ikutkan hati memang r tapi ada komitmen yang lebih besar =)

      Delete
  21. pergi lah..

    lagipun sekarang u still single..time ni lah nak experience...nanti dah kawin, dah ada anak kecil, lagi byk benda nak pertimbangkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nak pergi
      tapi bukan rezeki lagi kot
      huhuhu

      Delete
  22. kalau single lagi,best jugak pegi kan..korea tuu, best best

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah kena pergi berdua la..
      lagi besh kot =)

      Delete
  23. seronoknyaaaaaaaaaaaaaaaa..... pregila cheqna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. not now kot..
      mungkin rezeki pah kahwin nanti insyaallah =)

      Delete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~