Feb 10, 2012

~ dariku untukmu...~

assalamualaikum
hari ini..10 Februari 2012..hari istimewa....alhamdulillah...kali kedua diberi kesempatan untuk meraikannya.. alhamdulillah....dengan izin Allah SWT...
SELAMAT HARI LAHIR KHAS BUATMU dengan diiringi doa
SEMOGA PANJANG UMUR..DIBERIKAN ALLAH KESIHATAN YANG BAIK..DIPERMUDAHKAN ALLAH DALAM APA JUA URUSAN DI DUNIA MAHUPUN DIAKHIRAT...MURAH REZEKI DIRIMU SENTIASA...BAHAGIA DUNIA AKHIRAT...DAN SENTIASA DALAM LINDUNGAN ALLAH SWT..
Dan paling penting..moga perancangan kita yang dah tak lama lagi ni kan berjalan dengan lancar dengan izin dari Allah SWT..insyaallah...mudah mudahan...

50 comments:

  1. Replies
    1. trma kasih wakil dari dirimu itu menjawab hehehe

      Delete
  2. Happy birthday buat insan kesayangan cheqna..:)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari ulangtahun kelahiran, semoga kasih sayang kalian tetap berpanjangan. :)

    Sama pulak dengan tarikh kelahiran Uncle Bob @ Pakcik Mus (suami mama la tu...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..terima ksh ma..mudah mudahan...
      selamat ulangtahun utk ayah jugak =)

      Delete
  4. shuweeet. :)
    moga sampai ke hari tua cheqna ngan yang tersayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah mudahan...
      bukan hanya sampai ke hari tua..tapi sehingga hujung nyawa kami berdua...insyaallah...=)

      Delete
  5. happy birthday incik tunang..eh silap ..encik tunang cheqna ...hihihi :PPP

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi...marah tuan john karang hehehehe
      nway thanks dear =)

      Delete
  6. bday boy ye... =)

    hepi bday! semoga semua urusan lancar ye cheqna..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. terima kasih...
      tunang dia tolong jawab hehehehe

      Delete
  8. selamat ulang tahun untuk incik tunang cheqna.. same lak ngan besday kawan sy.. hik!hik!hik!

    ReplyDelete
  9. happy birthday, moga lebih sihat, kaya & berjaya

    ReplyDelete
  10. Semoga berkasihan dgn ikatan yg halal dan berakhir hingga ke akhir hayat kamu berdua ye?

    ReplyDelete
  11. hepi busday Abg Cheqna... eppp! Husband to Be, InsyaAllah...same tarikh dgn my brother la... moga kalian bahagia ke akhir hayat, panjang jodoh n murah rezeki Amin!!!

    ReplyDelete
  12. oh... besday encik tunang cheqna ye...

    happy birthday to him ye...
    moga sihat sejahtera selalu

    dan untuk uols berdua - moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.... tak lama lagi eh???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak..
      terima kasih atas doa ini...mudah mudahan Allah makbulkan =)
      insyaallah...dengan izin allah kami kan bersatu tak lama lagi =)

      Delete
  13. semua pakat ucap besday... ambo nok oyak mugo lain ar pulok. bilo duo2 nok mari KL nih? huhuhu...x dok keno mengena ngan entri

    ReplyDelete
  14. Hepi besday untuk tunang tersayang cheqna tu yee...
    Semoga bahagia selalu disamping cheqna yee...

    ReplyDelete
  15. hepi besday gok utk tunang chegna.. semoga segala yg dirancang berjalan lancar. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih
      insyaallah..mudah mudahan allah izinkan dan makbulkan =)

      Delete
  16. Amin... amin ya Allah.... moga niat yg baik akan baiklah jadinya.

    Selamat ulangtahun buat en tunang cheqna ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih =)
      insyaallah mudah mudahan allah makbulkan =)

      Delete
  17. selamat hari lahir utk bakal suami cheqna...

    semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin....

    ReplyDelete
  18. cheqna pun dah jadi mcm pakcik al-lavendari... kene tekan reply dulu baru keluar button komen


    eh..dah lupe dah nak komen ape sebenarnya..

    yeay..cheqna dah nak kawen..pakpak..pungpung....
    sufiyyah nak jadi flower girl bleh?/.. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh....wah mesti cantik sufiyyah jadi flower girl ni hehehehe

      Delete
  19. Salam Cheqna,

    Selamat hari lahir buat che abag Cheqna tu....semoga dikurniakan yang baik2 saja dari Allah....

    ReplyDelete
  20. Assalam cheqna..selamat hari lahir buat insan kesayangan cheqna tu..
    dan semoga semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      terima kasih atas doa ini..mudah mudahan Allah makbulkan =)

      Delete
  21. selamat hari lahir utk cik tunang..moga dipermudahkan urusan dunia dan akhirat..insyalah..moga happy sokmo..bila tarikh cheqna kahwin ek?

    ReplyDelete
  22. mesti g makan sedap2 n kasi adiah best arini ye..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~