Feb 21, 2012

~ cepat curahkan rasa anda disini ~

assalamualaikum
pertamanya terima kasih atas ucapan dan doa dari anda semua untuk entry yang INI terima kasih banyak2 hanya Allah mampu membalasnya..
ok..
kali ni cheqna nak mintak pandangan dan pendapat anda secara tulus ikhlas mengenai blog cheqna ni...maksud cheqna...apa yang anda rasa tentang blog cheqna..apa yang anda suka baca kat blog cheqna ni..pasal cheqna ke..keje ke..atau apa saja...apa yang anda rasa cheqna pelu buat untuk mengupgradekan lagi blog cheqna ni...
apa yang anda harapkan bila buka je blog cheqna...nak baca curahan cheqna yang camana??
blog cheqna ni membuatkan anda semua senyum sensorang or stress bila dah baca???
jadi curahkan apa saja disini...cheqna dengan rela hati dan rendah diri menerima apa jua teguran...curahan dari anda semua....demi kebaikan cheqna ler..tapi tak tahulah sampai bila blog ni boleh bertahan..agak2 kalau cheqna bersara dari bidang penulisan di blog ni anda2 semua rindukan cheqna dop???kalau rindu..apa yang dirindukan??kesengalan cheqna ke???sikap cheqna yang giler2 ke????share ok....im waiting....terima kasih...=)
*cheqna cuti hari ni* 

37 comments:

  1. tadi saya terpakai nama diblog lagi satu yg jadi co-author. tapi makmum = al-lavendari.

    ReplyDelete
  2. blog cheqna best ....banyak motivasi dari cerita2 cheqna juga..:)))

    ReplyDelete
  3. suke semua.. suka cheqna bebel..hehe.. entah sbb ape, ape yg cheqna tulis semua tertarik nk baca sampai habis entri cheqna tu.hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha
      napok ngat cheqna wehi belebel ork??
      hahaha
      thanks sebab sudi baca =)

      Delete
  4. Cheqna, kat Ganu sane...tmpt mkn mane yg best? Err, lokasi of cos area K/Tganu. Tp jgnlah rekemen yg mhl2 eh? Hehehehe....

    Err, nie pun agak2 curahan rs tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti cheqna kabo mula neh..
      bila nak mari trg???
      leh cheqna belanja tapi mommy r bayar..lalalala

      Delete
  5. blog cheqna..santai je best..rajin update.rajin komen blog kawan2..thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengeratkan hubungan sesama kita walaupun hanya di alam maya =)

      Delete
  6. cheqna suka kawan ngan semua orang...suka3x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. berkawan walaupun hanya di alam maya sangat besh =)

      Delete
  7. cheqna manyak pengalaman dgn ramai org, senang didekati cheqna ni, tak sombong, mudah mesra, walaupun tak jadi jumpe, cheqna baik, banyak wat keje amal kan...kan.. moga Cheqna dikurniakan kesihatan yg baik n berkekalan, n jodoh kekal ke akhir hayat, sayang cheqna ketat2, heeee....

    ReplyDelete
  8. nak curahkan ape ye? hehe
    entry cheqna mcm2 topic ada, suka je baca xda masalah =)

    haa tp kalau pendapat utk blog,nak suggestkan font yg biasa2 je..org kata selesa mata memandang..tu je..tu pun terpulang kat cheqna =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahaha
      cheqna amik maklum komen ni..
      sudahnya...hambik...hahaha
      cheqna memang kalau bab edit blog failed sket
      tapi takpe cheqna akan cuba lagi =)

      Delete
  9. dok soh la benti berblog cheqna.. nanti ai rindu pulok.. hehe.. besh baca sumer.. kisah cheqna, keje & lain2... seyes dok tipu nih tau.. ikhlas dr ati.. chewah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah
      selagi blogspot dok tutup selagi itulah akan berblog...
      tu pun kalu diizinkan Allah...
      =0

      Delete
  10. Teruskan saje cara Cheqna menulis blog skrg.....

    ReplyDelete
  11. teruskan usaha...
    klu ada masa, akak akan singgah di sini..
    akak pun tak tahu sampai bila blogku bertahan..
    yg pasti apabila sibuk sangat, akt berblog di slow kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2
      kalau sibuk memang tak de r n3..tak de kunjung balas r=)

      Delete
  12. Semuanya best kacawali....kalau bolehlah, tukar kepada font yang mudah dibaca.....errr mungkin mata Pak Nidus yang semakin tua kot.

    ReplyDelete
  13. bg lya... tulis la apa y lahir dari hati.. x kira tentang apa.. tulis apa y mbuatkan cheqna senang ttgnya.. sblum org y mbacanya suka... y penting... cheqna suka n puas hati dgn penulisan tu.. bg lya..x kira apa pon..y blh dikongsi..semuanya menarik..sbb adakalanya ianya dpt mberi info pd org y mbaca :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul..
      yang baik kita jadikan ikutan..hok buruk tohok jauh =)

      Delete
  14. 1. Suka cheqna update isu semasa apa yg berlaku di sana...sebab saya di sini...kalau sini hujan sana tak semestinya hujan..silap2 salji pon boleh turun kan..hehehehe

    2. Suka baca apa sahaja bila masa free...tambah2 cheqna kawan blog saya kann...

    3. Pendapat saya kan...ermmm cheqna update jek apa2 yg related pasal diri cheqna...keadaaan berlaku opis cheqna...suka saya baca sebab saya ni kan suri rumah kena tahu gak gosip2 opis skang nehh...hehehhe

    nak tanya cheqna pulak...cheqna suka blog saya kenapa? ahhahahahahahhaa

    ReplyDelete
  15. ya, pertama kali saya singgah sini pun banyak hiburan dan informasi yang saya perolehi dr penulisan cheqna.. somtimes kelakar dan buat saya tersenyumm...

    Thanx juga sebab cheqna ni rajin singgah dan mengomen d blog saya.. terharu... tu je luahan ikhlas dr saya (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku cuma nak komen, sila tukar kepada pop up komen...haha...

      Delete
  16. apa juga cheqna buat entry.. saya akan baca.. ;)

    ReplyDelete
  17. akak suka cheqna punya blog ....
    tak memberatkan fikiran.. paling suka cheqna sebab sll singgah blog akak yang simpletu...

    ReplyDelete
  18. Dah lama nk buat kunjungan balas kt sini tp xkesampaian. Now, dh betl2 sihat br blh bls. Sy suka je baca coretan kat sini.

    ReplyDelete
  19. idup cikna....i like it...komen simple je...heeee

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~