Feb 23, 2012

~ bila cheqna bizi..maka sepilah blog ini...~

assalamualaikum
ouh...anda semua rindukan mak jema??eh silap...rindukan cheqna ke??lalalalaala
hari ni(22.2.2012)...pepagi lagi...tak la pagi sangat...dalam kul 745am cheqna drive ke PKMD Kuala Terengganu sebab cheqna ada perbincangan kerja bersama Puan Roziya dan Puan Siti Salwani mengenai program yang bakal kami kendalikan pada 6-8 Mac 2012
sampai kuala terengganu..tunggu mek setiu tu sampai dulu...sampai je wani aka mek setiu kami naik kete dia g bekpes dulu...selesai bekpes..terus naik opis puan roziya dan memulakan perbincangan...kami akan mengendalikan program bersama 35 orang dari depo tahanan kat KL..kalu tak silap..ala lupa la pulak...malas nak g amik surat kat dalam kete...3 hari tu..semua pasal stress...6hb tu stat malam....dann 6hb jugak cheqna ada slot ceramah untuk JPW atau nama panjangnya Jabatan Pembangunan Wanita...dari 930am sehingga 1.00pm..fuhh...tapi cheqna suker....memang keje cheqna kan...
siap berbincang....dalam kul 3pm...cheqna solat zohor dulu..makan... dan cheqna fikir kalau nak balik opis pun sampai kompem dah nak habis waktu opis hour kan...jadinya...cheqna menjalankan sedikit aktiviti...sila jangan ikut perangai tak senonoh cheqna ini..huhuhuhu..xtvt ape????xtvt g jumpa tukang jahit untuk amik ukuran baju nganto cheqna..hahahahaha...baju nganto tau ke???maksudnya baju yang akan dipakai cheqna masa majlis kat umah bakal suami nanti...orang ganu kata ngato natu...bukan ngato hantu ye..harap maklum =P
sampai umah dah maghrib...jadinya..x larat r nak jenjalan..esokla (23.2.2012) ye..tu pun kalau tak sibuk...kalau tak de n3..x jenjalan maknanya sibuk ler tu..buat2 sibuk????x la...sebab cheqna memang suka buat2 sibuk..hahahaha tak la...nanti cheqna setelkan semua keje cheqna...kompem cheqna akan update dan singgah umah anda semua..dan baiki umah cheqna ni....
sila rindukan cheqna yang cantik ini...lalalalalala

11 comments:

  1. bukan cheqna aje yg cam gitu - iols pun sama jugak... bila bz - blog akan sunyi sepi tanpa update....

    jaga kesihatan ye cheqna -

    ReplyDelete
  2. orang kelate plak panggil terima natu kan? haha kalau kat johor namanya majlis bertandang ye.. :)

    ReplyDelete
  3. biasalah kalau dah busy..i pun klu busy terbiar gak blog dan tak terjengah blog kawan2 ;)

    kat johor pnggil bertandang ;) bila gaknya tarikh bahagia tu ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat meneruskan tugasan seharian. Senang2 nanti, singgahlah semula. :)

    ReplyDelete
  5. Bizi nampaknya Cheqna....bila nak naik pelamin tu?

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~