Jan 18, 2012

~ ustaz azhar yang kata ~

assalamualaikum
dengar baik2....ustaz azhar kata orang pompuan tak wajib pakai tudung...orang pompuan wajib tutup aurat...kalau pakai tudung tapi pakai spender saja...dok jadi jugok....jadi bagi kaum wanita seperti cheqna..kena dengo dan faham molek2 ye...sekadar perkongsian bersama =)
bermula minit ke 4.. 

17 comments:

  1. hahaha ustaz ni mmg kelakar..tp logik la kan??? hihi

    ReplyDelete
  2. ala kat opis kena block...kena bukak di rumah

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum.

    Dalam satu sesi ceramah lain ada soalan ttg pakai seluar pendek (shorts) masa main bola sepak.
    Jwpn Ust. Azhar: Pakai seluar pendek tak haram. Nak pakai spender ala superman pun boleh. Yg patut tanya dedah aurat tak? Kalau dedah...haramlah. :D

    ReplyDelete
  4. Betul tu..

    suka dengar ustaz azhar ni, hari-hari dengar kat youtube sejak ada speaker kat opis ni.

    ReplyDelete
  5. Kan sunuk kalo majlis ilmu camni penuh dgn org....dah mcm konsert...

    ReplyDelete
  6. dengo molek..kekadang ada hok saloh anggap..mesti dok paham bahsa Ganu

    ReplyDelete
  7. emm..mmg betul pon kan..tutup aurat yg penting..cuma tudung tu sebhg dr pakaian utk menutup aurat



    p/s: x dpt dgr..speaker sy rosak :(

    ReplyDelete
  8. kak munna suka ustaz ni.... jawapan yg dia bagi mmg mudah dan senang kita nak paham

    ReplyDelete
  9. ismeth tengah tidur la pulak...tak berapa paham dia cakap sebab volume slow...hehehe

    ReplyDelete
  10. betul betul betul...

    dan sya pun terasa sbb nama je pakai tudung, klu baju stil fit sana sini pun tak elok kan...huhuuuu

    ReplyDelete
  11. betul...renung2kan...dan selamat beramal~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~