Jan 31, 2012

~ tegarkah???~

assalamualaikum
cheqna kan...boleh dikategorikan sebagai blogger tegar kot....eceh...sendiri bagi title ni..hahahaha..ghasak...ekceli...sejak akhir2 ni..cheqna rasa semangat cheqna berblog ni makin membuak2...wah ko...ayat tak menahan tu...membuak2....hehehehe
betul..cheqna rasa sangat suka menulis...membaca hasil curahan kawan2 yang lain...dan yang penting setiap apa yang berlaku pada cheqna...cheqna catatkan disini...bila ada masa terluang..cheqna baca balik...dan akan senyum sendirian...secara otomatik..kejadian yang dicatatkan akan terlayar diruangan mindaku...eceh...amacam??leh jadi novelis tak??masuk lif tekan butang sendiri
cheqna akan update at least 3 n3 sehari..tapi depends on situation ok..kalau tak ada n3 dari cheqna tu means cheqna bizi la tu...jumaat sabtu pun cheqna akan update..tak kisah ada orang komen ke tak..yang penting...boleh jadi memori untuk cheqna...kalau cheqna tak update tu means adalah yang tak kena...cheqna sibuk ke...cheqna bizi ke...ghasak..sibuk ngan bizi sama je ye tuan2 dan puan2..hehehehe..kalau cheqna tak update or berjalan2 dan meninggalkan jejak tu means cheqna sibuk ler tu...tapi jangan bimbang...kalau tak penat..belah malam mesti cheqna akan berjalan2 dan meninggalkan komen kat umah anda...cheqna tak kisah pun kalau anda tak datang umah cheqna n tinggalkan jejak..yang penting...kat list cheqna tu..sape yang update kompem cheqna akan baca...=)
jadi..memang betullah cheqna ni tegar kan???hahahahahaha

15 comments:

  1. bagus tu, janji kita puas lps kita luah & tulis kat blog kan cheqna..qema ni je suam-suam suku nak tulis blog hehe

    ReplyDelete
  2. kalau dah bersemagat tu blogger tegar lah namanye tu..hihihi. Rasanya yang tak komen tu mungkin tak ade idea nak dicurahkan kot.

    ReplyDelete
  3. me kasih atas respon ...
    masalahnya bila buka ruang komentar blog kita terus hilang gitu je .

    apa ke halnya ni?

    ReplyDelete
  4. cheqna bagi la sikit semangat bloger tegar tu kat kak sya,nak jadi blogger tegar jugak

    ReplyDelete
  5. tahniah cheqna,,bagus jugak jd tegar..ramai kawan..ukhwah terjalin,boleh berkongsi pendapat,,,cuma akak ni jenis takdak idea

    ReplyDelete
  6. chaiyok chaiyok ceqna....target 3 entry sehari....memang best larr....

    ReplyDelete
  7. Dua tiga hari kebelakangan ini, mama bagai merajuk dengan diri sendiri kerana tak tahu apa yang hendak ditulis lagi. :(

    ReplyDelete
  8. tegar la tu ..... aku pun suka baca blog mu ni

    ReplyDelete
  9. bagus... sementara semangat membara..teruskan tiup supaya tak padam..

    kalau dah padam takde dah curah2 rasa..main campak2 je..hehhee =p


    tapi nasi goreng campak2 lagii sodap.. =p

    ReplyDelete
  10. mmg kira tegar la ni..k.sha lak ikut masa jugak..kalo time tu bizi sampai nak sentuh pun tak dpt...tak dpt la..

    skrg ni bizi gak...tapi boleh la skip2...sebab HRMIS slow...uhuhu skrg buat PLK plak..penilaian landasan kerjaya....dan la ni buat TNT bos..semua di hrmis...maklumla kuli bos..semua kena buat keje bos la...

    ReplyDelete
  11. bagus..semangat cheqna..sy susah jugak nak update bnyak entri..huhu..kalau line tenet suam2 lagi panazz..haha..

    ReplyDelete
  12. cheqna, ade je cite, setiap saat setiap masa, ade je belaku perkara yg menarik utk dikongsikan, saya ni cite biasa je....tapi best baca kisah cheqna...

    ReplyDelete
  13. hehhehe tegarr abis tuh..owhh bagus la cheqna..go cheqna go!

    ReplyDelete
  14. ambe dok tegar doh skrg ..maybe sb geng2 blog jaman dolu, dah beralih ke tempat lain yg lebih seronok iaitu fb, twitter, forum, tumblr..dan bla bla..ambe pun dah malas jugak nk update..
    tp cheqna mmg tegar ah..ambe ske je baca blog deme sb geng2 Ganu ni, senang paham...hehe

    ReplyDelete
  15. tegar ar tuh.. sy ikut keadaan gok.. klu dok bz buleh la wat entry & bw..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~