Jan 5, 2012

~ tanya sket ~

assalamualaikum
tanya sket...kot2 ada yang tahu dan boleh jawab...
agak2 ngundi bila erk tahun ni??

19 comments:

  1. time ceq na bersanding pun tak apa, boleh je mengundi dgn cik abe berbaju songket pengantin
    masuk tv lah nanti.. ;p

    ReplyDelete
  2. Selepas 9 January ini kita lihat ada satu kes kalau kes tak selesai undi pun akan drag juga kakak rasa....

    ReplyDelete
  3. Harap2nya tarikh PRU tu tak bertembung dengan tarikh perkahwinan anak mama ni ... :)

    ReplyDelete
  4. ambe msg doh kor dio tanyo bilo ngundi...dio dok reply lg. nanti kalu dio jawak, ambe msg kor deme

    ReplyDelete
  5. MLD
    mungkinla kot...
    sebb cuti sekolah kan..

    ReplyDelete
  6. kakzakie
    kes apa kakak???
    kena tunggu la ni...

    ReplyDelete
  7. cik puan rara
    twitter pun cheqna tak de
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. queen
    macam tak logik je..
    huhuhuhu...
    cheqna rasa mesti time cuti sekolah kan kan kan

    ReplyDelete
  9. maaf la cheqna...tak sure la..heheh..awat tanye? ada la tuh!

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~