Feb 1, 2012

~ sambung lagi....~

assalamualaikum..
perjalanan perlu diteruskan...hehehe
Ahad 29 Januari 2012
cheqna kuar g tengok kawan cheqna bersalin..hari cheqna g tengok ni dia dah 18 hari bersalin..afzan ni bersalin kat PPUM secara czer...dah 2 hari just 4cm je...terpaksa la diczer..alhamdulillah selamat..
dhuha...nama penuh lupa....2.8kg kalu tak silap..afzan ni kawan cheqna masa kat sekolah Menengah padang midin dulu...still contact sampai skang..dia juga blogger tapi dah lama tak aktif....alhamdulillah dapat jugak g tengok baby..=)
lepas tengok baby...cheqna ke chabang tiga sebab nak usha kad kahwin...masa ni incik tunang tak ikut..cheqna sorang...dan alhamdulillah...kad kahwin cheqna disponsor..murah rezeki...syukur pada allah...=) masa duk deal ngan tokey kad kahwin ni..incik tunang kol..dia pun nak g KT sebab nak tuko cermin kereta dia yang dah crak tu...so...dia suh cheqna tunggu kat masjid terapung sebab dia tahu tunang dia ni failed bab jalan...jadinya cheqna terus tunaikan solat zohor di masjid terapung..pas siap solat..terus follow incik tunang g kedai tu dekat chendering...sementara tunggu kereta incik tunang siap..kami g makan mcD dulu...pas siap segalanya..terus balik..masa balik baru teringat..kami sebenarnya nak wat ujian HIV dan juga amik gambo...sudahnya dua2 dok ingat...lain kali ler......=)
syukur sebab segala perancangan berjalan ngan baik setakat ni...alhamdulillah...terima kasih ya Allah sebab mempermudahkan urusan kami =)

21 comments:

  1. laaa.. patut la mcm biasa nampak jer baby tu... hehehhee....

    ReplyDelete
  2. akak la species tak boleh tgk budak kecik, rasa sronok sgt, sronok nak cium bau baby...best aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok..tapi cheqna kalau baby yg baru lahir ni takut sket nak pegang sebab lembik lagi kan..

      Delete
  3. bby kalau czer mesti kepala dia bulat je. hehe comel

    ReplyDelete
  4. Syukur Alhamdulillah. Allah berikan rezeki tanpa diduga.

    Comel baby tu. Semoga membesar dengan sihat. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ikut kata afzan...walaupun dhuha tak lahir waktu dhuha dia tetap letak nama dhuha sebab dia memang dah berniat nak letak nama dhuha =)

      Delete
  6. bila tgk bby terus terbau bau wangi nya baby...
    cheqna teringin tak tgk..? hehee

    ReplyDelete
  7. aminnn...congratulations kat kawan cheqna tu yer ;)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~