Jan 20, 2012

~ ramai jugak yang jelessss rupanya....~

assalamualaikum...
hari ni kul 1030am cheqna gerak g KT...g Wisma Negeri...berjumpa cheqna punya boss..berbincang mengenai kertas kerja program dan juga amik barangan banjir..masa otw...ain hotfm ganu kol...sebabnya cheqna ada komen kat fb dia..just jawab salam n jawab wish moning dia...terus ain tanya nak buat ucapan dedikasi ke dop? so cheqna on jela..ain mintak no phone...n masa cheqna otw g KT..si ain ni kol...so cheqna jawab jela...
sampai Wisma Negeri...tunggu dulu dalam kete...dengan harapan nak dengo sore sendiri dalam radio..auw..malu rasanya..hahahaha..tunggu punya tunggu tak kuar2 lagi....cheqna pun apa lagi...naik jumpa boss dulu la....siap amik barang...jumpa bos...terus cheqna turun...ada 2 miskol...dari kak oya..apehal minah ni kol ni... rupanya...
ni ha...hahahaha...cheqna tak berpeluang dengo sore sendiri...huhuhuhu..kak oya kol bagitahu dia dengo....chesss tak aci ni sebab cheqna tak dengo sore sendiri....hehehehehe..tak sangka plak minah ni g post kat wall fb...malu aiiii...hahahaha
yang sadisnya...incik tunang tak dengo pun..time2 dia keje mana la dia nak dengo radio ni...takpelah...lain kali cheqna kol hotfm...habis semua orang cheqna sebut....tapi rasanya ain tu akan potong le kot..dah panjang sangat...kesian orang lain tak leh wat dedikasi r..hahahahaha..
agak penat...sebab kul 730pm baru sampai umah..cheqna g mana??tunggu next n3.... 

13 comments:

  1. Salam cheqna...

    Bila waktu keje ni kita selalu jek ter- miss bnyk perkara....misalnye ter- miss jawab hp.. Maka berderet la miss-kol...

    ReplyDelete
  2. warghhh...nampaknya say apun tumpang jeles ar cenggini cheqna... :PPP

    ReplyDelete
  3. sangat tak best tak dapat dengar sendiri kan?

    ReplyDelete
  4. wei! cheqna, famous la, sore kuar radio tu, mmg tak dengar hotfm kat opis kan....

    ReplyDelete
  5. Alaaa... mama dah tentu tak dapat dengo sebab mama dengo HotFM Kelate online.... ;-)

    ReplyDelete
  6. aloor , x sempat dgr ekeke ;)
    nanti btahu tau kalau ada lagi ..

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Cuti panjang ni, ambil peluang rehatkan badan tu, cheqna. Kalau ke KL, singgah kat BBB

    ReplyDelete
  8. iols lama banget tak dnegar radio chanel melayu ni.... sokmo buak lite fm ngan red fm aje...
    ehhh... hot fm ganu tak dapat siaran kat KL kan???
    ehehehehhe

    ReplyDelete
  9. aloha...mmg tak dgr la cheqna...dok lyn hot yg biasa je...xbape phm la cakap kelate n ganu ni =P

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~