Jan 3, 2012

~ hari terakhir di tahun 2011 ~

assalamualaikum
kisah yang berlaku di hari terakhir bagi tahun 2011...di Bachok, Kelantan..
sepupu cheqna kahwin...so cheqna bersama ma dan adik kedua cheqna,ira g ler...adik no 3, Ila tak dapat join sebab dia sibuk ngan pu3 umno..kacau syura..memanjang tau si ila ni busy sibuk...ekceli cheqna, ma dan ira serta anak ira dah balik kelate pada pagi jumaat lagi...pagi sabtu kul 11 baru gerak g Bachok...
tuan tanah yang ayu dan gebu mengenteprame..makan time..hujan gak slow..tak r lebat sangat...hujan manja2 gitu...=)..gulai kerbau hokehh dan cheqna tak makan...just makan ayam masak merah je....kalau lembu tu cheqna makan jugak..kerbau ni kurang sket..tak tahu kenapa...
cheqna dan ira..beso adik pada kakak kan??muahahaha...edisi tak mau ngaku yang kakak jugak beso gedabak...=) tetiba baru perasan...tudung cheqna matching ngan bunga kat belakang cheqna..hahahahaha..sambil2 amik berkat ni...=) *berdebar*
cantik kan???sebenonya kan...cheqna masih tak dapat decide kale tema majlis cheqna...kengkadang bila sakit kepala ngat fikir..mula r cheqna malas nak fikir lagi..sudahnya sampai ke hari ni tak de keputusan lagi...habis camana...ada idea??
my lurvely ma...abaikan ira yang buat muka poyo + toyer...hahahaha...tengok muka ma...hurmmm...sedih la plop..kenapa??nanti cheqna citer dalam n3 seterusnya....
kakiku punya nota : rasanya cheqna dah privatekan blog ni... 

7 comments:

  1. cantiknya pelamin kaler merah....menyerlah..nanti cheqna kaler mende pulok...

    ReplyDelete
  2. ooo cheqna dah private blog ni yerk.. thanx coz invite masz yerk..

    erm, cheqna ambik la konsep kaler light blue + putih, baju perantin kaler itam.. mesti menyerlah coz cheqna putih, mesti sweet jerk... kan hehe
    (hanya pandangan)

    ReplyDelete
  3. kak asha
    tu yang cheqna sedang mikir tu..
    dok tau agi

    ReplyDelete
  4. marinahunny
    insyaallah kak na
    make sure kena mari tu

    ReplyDelete
  5. maszmadi
    akan dipertimbangkan
    thanks atas pandangan
    tapi...baju pengantin kaler hitam??? tak pelik ke???

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~