Jan 11, 2012

~ dugaan itu sebenarnya mematangkan kita..~

assalamualaikum
jom sama2 hayati kata2 ini
sesungguhnya..hanya Allah maha mengetahui segala galanya
kakiku punya nota : hari ni cheqna malas tahap gaban...jadi just jenjalan di alam maya je.... 

13 comments:

  1. hi cheqna..
    tak semua yg indah dlm hidup ni kan..

    ReplyDelete
  2. Ikutkan mama pun dah malas nak buat catatan dan malas juga nak kerja lagi! ;-)

    ReplyDelete
  3. kalau kt mengambil yang positif dari dugaan itu..ianya akan mematangkan kita

    kalau kita ambil yang disebaliknya....kita takkan kemana

    ReplyDelete
  4. yang kita rasa senang pun, sebenarnya ialah dugaan/ujian Allah.

    ReplyDelete
  5. jenjalan umah kite tau cheqna, jgn lupa, nnt nak up entry nak mention Cheqna, heeee~ tunggu............

    ReplyDelete
  6. Cheqna masih muda dan selalu memberi tunjukajar yg memerlukan... namun diri sendiri kena motivate sendiri susah kan...

    ReplyDelete
  7. Semua orang ada dugaan lam hidup cuma kita je dapat atau tak nak hadapinya...

    Qema pulak hari ni jah rajin buat catatan & jalan-jalan tinggal komen kat blog kengkawan, hari2 sebelum ni malas gak hehe

    ReplyDelete
  8. ye cheqna..ujian dn cabaran yg dilalui akan mematangkan hidup kita..

    ReplyDelete
  9. Klu hidup ini sentiasa indah, agak2 apa jd pada diri kita?

    ReplyDelete
  10. hidup ini mmg penuh dugaan dan rintangan kan cheqna. Dan semua itu mematangkan kita untuk menjadi insan yang lebih baik...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~