Jan 23, 2012

~ demi cintaku padamu..~

19 Januari 2012 ~ khamis
sementara menunggu kak dan adik incik tunang membeli dan belah kat Giant..cheqna n incik tunang makan...
incik tunang makan tom yam ngan nescafe tarik..cheqna makan laksa penang ngan teh tarik..sedang asyik makan...
"bang..buktikan cintamu padaku dengan makan ini" cheqna berkata sambil menyuakan cili padi kaler hijau kepada incik tunang..
" tak koser....yang try makan dulu..pastu abang makan" incik tunang menjawab
masing2 ketawa...
teruskan makan...tiba2..
" nah yang...demi cintamu padaku...silalah makan ni" incik tunang berkata sambil menghulurkan serai kepada cheqna...

ngok ngek tul...dihulurnya serai kepada cheqna..sambil2 kami ketawa...
semoga kebahagiaan yang kami kecapi ni kan kekal buat selamanya..insyaallah dengan izin Allah.. 

21 comments:

  1. hehe...ada2 je...akak nie..cian..en.tunang tu..semoga akak berbahagia...

    ReplyDelete
  2. wah sweetnya teringat masa saya bertunang dulu..

    ReplyDelete
  3. imanshah
    semua rasa ada...
    dan cheqna pernah melalui dan sedang melaluinya...

    ReplyDelete
  4. Amboiiiii... Test ngan cili eh...
    Hehehe..
    Cheqna, semoga berkekalan hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  5. deru ombak
    amin...
    insyaallah..
    moga2 begitulah hendaknya dengan izin allah

    ReplyDelete
  6. serai ngan cili..sanggup lagi makan serai..cili tak leh tahan oo..semoga bahagia selalu ya.

    ReplyDelete
  7. ekekke akak ingatkan ceqna makan serai tuu .. ekkeke kalau halia harus makan kan dikk ;)

    ReplyDelete
  8. serai bagus untuk penghadaman kerana banyak serat... silalah kunyah... hahaha

    ReplyDelete
  9. semoga cheqna berbahagia selalu dan berpanjangan bahagia tu ye sehingga seanak cucu...

    ReplyDelete
  10. hope ke-sweet-an utu dapat di kekalkan sehingga beranak cucu :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~