Jan 15, 2012

~ bila kerajinan melanda.....maka.....~

assalamualaikum semuaaaaaaaaaaa...
cheqna kan cheqna kan cheqna kan....berapa banyak daaaa....
hehehe..ekceli nak bagitahu sket ni..cheqna kan..kalau angin rajin melanda maka akan banyakla n3 dalam satu hari..banyak tak banyakla...dalam 3 n3 sehari..pagi....petang n mungkin malam...wah macam makan ubta je ni..hahahaha tu KALAU RAJIN...KALAU MALAS...hahahaha tak mo cerita r kalau malas...memang tak ada n3 la....korang mesti akan senyum panjang kalau bukak blog cheqna ada n3 baru kan??? perghhh bajet retiss ni
cantiknya,,macam cheqna lala....mesti senyum manjang cam gini kan????hehehehe
tapi bila korang bukak blog cheqna...nampak bersawang...berhabuk...n3 tak de yang baru mesti korang hangen kan????mesti akan kata..ala nape cheqna tak hapdet ni??kan kan kan..lalalala lagi statement perasan..padahal korang tak rasa pape pun kan??hehehehehe
ekceli kan..kalau cheqna tak bizi memang cheqna akan rajin update dan rajin menyinggah umah anda2 semua...dan siap tinggalkan jejak lagi...memang booleh dikatakan wajib la...kalau cheqna bizi..cheqna tak sempat reply komen....tapi cheqna akan usahakan jugak untuk singgah umah2 anda dan tinggalkan komen...mungkin lambat sket jela...tapi yang pastinya cheqna akan pergi jugak lawat umah anda2 sekalian...
jangan marahkan cheqna ye kalau dari kul 8-5 petang anda tak nampak jejak cheqna kat umah anda ye...malamnya pasti ada..insyaallah...
hari ni hari ahad..cheqna keje..jadinya cheqna nak siapkan keje dulu..nanti cheqna jenjalan ok..=)

10 comments:

  1. aku tak pernah merasa macammana hari ahad tu hari bekerja... huhuhu.
    kalau aku kena tukar ke negeri-negeri itu, tentu aku rasa janggal...

    ReplyDelete
  2. kepada 'AKU' sha pun dulu agak kekok dgn keje di ari ahad dan cuti di hari jumaat...dari kecik sampai umur 27, keje normal...

    tapi 4 tahun kebelakang ni dah jadi biasa keje di ari ahad...ada kebaikan2 jugak...ehehehe

    cheqna..selamat bekerja..k.sha cuti arini...kalo ari pertama keje mmg byk skit keje...tak sempat nak jalan2 n nyembang2 kat rumah keng kawan...

    ReplyDelete
  3. cheqna tengah rajin la ni..,,time rajin ni,masak rajin tak?kalau rajin mai umh akak jap..dah dkt kul 2 ni akak tak msk apa lg ni..huhu..malasnya

    ReplyDelete
  4. aku
    cheqna plak tak pernah merasa bekerja pada hari ahad
    mesti pelik jugak kan..
    hehehe

    ReplyDelete
  5. imanshah
    ouhh sentiasa datang bertandang =)

    ReplyDelete
  6. suri solehah
    bab masak malas sket kak
    hehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~