Jan 9, 2012

~ accident kemalangan ~

assalamualaikum
pagi ni..masuk punch kad..Faridah bagitahu Haji Mez accident...bagi yang dah biasa baca blog cheqna tahu la sape Haji Mez kan...terkejut gak...
Iwan g kat tempat Haji accident..kat Wakaf Tapai kalu tak silap..so Iwan snap gambo2 ni...layankan gambo dulu neh...
satu
dua

3
4
5
6
7
8
9
10
11
penunggang motor tu patah kaki...haji tak de pape...tak tahu r salah sape...sebab belum berkesempatan sembang ngan haji..kan cheqna ada ceramah tadi..alhamdulillah...terima kasih atas doa anda..segalanya berjalan lancar..tengok esoklah...kalau haji masuk keje cheqna tanya keadaan sebenar...ni haji tak dop..gi setel hal xcident kemalangan ni la.....ngeri tengok kete.... 

22 comments:

  1. Teruk juga tu. Pasal tu anak mama tulis accident kemalangan, kan? nak tunjuk betapa seriusnya. Semoga haji dan penunggang motorsikal tu segera pulih dari kesakitan mahupun trauma.

    ReplyDelete
  2. ouh kesian..adik saya pun baru kemalangan.Bawak motor.Tapi mmg owner kereta mengaku salah tak nampak adik saya.Tapi apa² pon kita semua kene waspada.

    Selamat Menyambut Tahun Baru utk Cheqna sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. sang ratoo
    terima kasih ye =)
    untuk sangratoo jugak

    ReplyDelete
  4. Salam CHEQNA,

    Allahhuakbar....Kak Ros cukup takut bila dengar ada kemalangan ni....hati2 lah kat atas jalan raya ya.....

    ReplyDelete
  5. Uish teruk juga tue dear , harap both of them ok dan tidak ada yang serius....

    ReplyDelete
  6. Kalau accident dgn motor biasa yg cedera mestilah penunggang motor. Kesian juga sebab pepagi nak pergi kerja dah kena. Haji Mez cuti emergencylah ye...

    ReplyDelete
  7. Seram! Agak serius gak condition kete tu. Mmm....diharap semuanya ok.

    ReplyDelete
  8. alahai....seram sejuk kalo bab eksiden..tak kira beso atau kecik eksiden tu...tapi bila terjadi kat kita..jadi ketar lutut jugak

    ReplyDelete
  9. salam kenal-

    eeee..sampai terkuo tayar..takut lah

    ReplyDelete
  10. kuat jugak tuh kalau sampai bengkok rim...

    ReplyDelete
  11. SALAM,
    Alhamdulillah tiada kecederaan berat. Tapi keenderaan "kecederaan" teruk juga nampaknya.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah semuanya selamat..mudah2an Allah melindungi

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah semuanya ok...semoga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  14. Hurm... Kereta nmpk teruk, motor pun teruk, harap kedua2 pemandu dan pembonceng xde pape...

    ReplyDelete
  15. boleh tahan juga xcident tu sampai tayar kereta terkeluar. syukurlah tuan punya badan selamat ye...

    ReplyDelete
  16. memang nampak teruk.. Alhamdullillah dua2 selamat..

    ReplyDelete
  17. aiyo,..rim bengkok..shaft patah la kot...huhu....

    takpela..duit boleh dicari...kereta boleh dibaiki..nyawa tu lebih penting

    ReplyDelete
  18. Syukur tak melibatkan nyawa... teruk juga kereta tu yer

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~