Dec 19, 2011

~ hari yang serba hilang....~

assalamualaikum
entah apa kena hari ni...semuanya hilang...wah..bajet macam banyak je mende yang hilang....2 mende je pun cheqna oi.....propa la makcik ni...biar r....hahahaha
ekceli...tadi masa drive nak g keje...terdetik nak tengok mende alah ni dalam dashboard..mende alah apa??ni haa
yang ni contoh jela...cheqna punya kaler kuning...cheqna biasa beli yang dabel punya tu..so satu dah dipakai...satu lagi cheqna simpan dalam dashboard...sampai opis..masuk parking..cheqna bukak dashboard...cari punya cari..tak jumpa....haishhh..sape plak yang ngambik ni...sebabnya mr black tu jarang orang lain naik...cheqna jela pun..sesekali incik tunang..tapi dah hampir sebulan incik tunang tak naik mr black..almaklumlah dah lama tak kuar berdua...hari tu jela cheqna g umah kuarga dia..cheqna fikir jatuh kot...cari kat bawah..pun tak de...habis cheqna bukak semua barang2 yang ada dalam dahsboard tu...hampa jugak....haishhh....malas r nak fikir...beli lain jela...
balik keje kul 530pm...cheqna singgah nak isi minyak...of coz berhenti kat stesen yang ada orang isikan...suh cheqna isi sendiri??memang tak r...hahahaha...turun kete...dengan cermin mata yang berkabus sebab aircond kan...cari mende alah ni...halamak..tak de....mana plak pergi ni...geledah punya geledah..pun tak jumpa...

cheqna cuba fikir...kali terakhir cheqna isi minyak adalah di Kuala Berang hari ahad lepas...cheqna rasa budak cashier tu memang bagi balik kad mesra cheqna tu..alahai.....apesal hari ni semua mende nak hilang ni....point cheqna dah banyak tau...huhuhuhu
cheqna sedih.....huhuhuhu..wallah ko cheqna..bajet macam hilang duit satu juta je......

14 comments:

  1. faham sangat perasaan cheqna...
    kerana....hari akak hilang hp
    huhuhuhuhu(mcm bunyi hujan)

    ReplyDelete
  2. point yang kredit isi minyak tuh, saya selalu gak kehilangan, tapi bukan kad mesra.

    ReplyDelete
  3. tak hilang.... ada tu kat mana-mana...

    paling tidak, masih ada di dunia ini, cuma tak tahu kat mana... hehehe....

    ReplyDelete
  4. nik lately selalu barang hilang..rimas kan kerja duk cari barang?..huhu =p

    ReplyDelete
  5. ada dalam kereta jugak kot..mungkin jatuh tepi2 seat tu ke..

    ReplyDelete
  6. Tak apa hilang dua ni cheqna boleh ganti. Doa jgn hilang org disayang sudah....

    ReplyDelete
  7. uisshh... point tu memang penting w'pun nmpk mcm tak penting..

    ReplyDelete
  8. kad mesra pun, sayang gak kan kalo hilang...huhuhu...cemne tu nak buat tu cheqna....

    ReplyDelete
  9. kad bonuslink sy pun br hilang.. puas carik merata2 tempat x jupe2.. syg dh beberapa kali isi minyak x leh collect pint.. huhu..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~