Dec 28, 2011

~ cepat..cepat...tu pun kalau nak la...tak nak takpe...~

assalamualaikum
cheqna masih bercuti...sila jeleh...muahaha
ok...ni ada berita penting..bagi sape2 yang rasa masih nak jengok blog cheqna ni...silala tinggalkan emel anda..supaya senang cheqna nak invite..cheqna nak private blog ni...ada la sebab2nya...tapi cheqna still nak invite pada sesape yang sudi...silent2 reader yang perkenalkan diri pun cheqna akan invite...jangan ditanya kenapa cheqna nak private blog..
so..sesape yang rasa masih nak jengok blog cheqna...sila tinggalkan emel anda ye..thanks =) 

27 comments:

  1. ini emel mama : emzekjay@hotmail.com

    Sila add ya. :)

    ReplyDelete
  2. lorr, kenapa nak private cheqna?

    Invite akak ya...
    yus76.maznaz@gmail.com

    ReplyDelete
  3. alaaa napa nk private :(
    klu sudi invite le kami :)
    sthidayah@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Sila invite saya..hehehehhehe

    drfaizie@yahoo.com.au

    ReplyDelete
  5. La...yeke? Ok. Email sy...

    mommyfara@gmail.com

    Hati nie gedik je nak tau nape tp dah tuan empunya kata toksah ditanya...ok.

    Err...

    ReplyDelete
  6. cheqna nk private kan ehh...ok

    fieza_ja@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. ofkos la masz nak....
    masz_4580@yahoo.com

    invite tau..... kalu x masz nangis.. hehe

    ReplyDelete
  8. la awatnya nak buat gitu dik..
    hrmmm...macamanalah nak baca keletah ceqnna kalau dah buat gitu
    *sedih*

    jaja_shak@yahoo.com/ ejazshak@gmail.com

    ReplyDelete
  9. jgn lupa add aku sekali na...
    as usual aku malas nak login...

    tapi ko tau sape aku kan... hihihii

    ReplyDelete
  10. akak jgn lupe tau, kalau tak listkan name akak, babab cheqna nanti, ahaha..

    jaijina@google.com

    ReplyDelete
  11. amboi nak private kan ke??masukkan abahnya skali k..azizulidrus@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Ehem... kakak macam dah dapat tangkap the meaning...

    zakiepurvit@hotmail.com atau boleh juga ke promceil@streamyx.com

    ReplyDelete
  13. kak sya ttp nak terjah blog cheqna
    ct.khadija@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  14. selama ni akak silent reader je....
    tapi...tak pernah miss
    jadi... jnglah tinggal daku...
    addlah akak:
    yuszahyusoff@gmail.com.my

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    Hah? apa dah jadi?

    hu huh u dah tak leh curi2 skodeng ek?

    annieyss@gmail.com

    ReplyDelete
  16. akak pun rasaa nak wat camtu jugak..
    tapi belum lagi..
    ni email akak..
    sallylauto@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. huhuhu...jangan lupa invite saya sekali tau

    ReplyDelete
  18. nak jugak.. ni email.. casper_2306@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  19. ni email aku:

    arel_121205@yahoo.com

    kenapa nak private lak cheqna? huhu...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~