Dec 28, 2011

~ biarkan ia berlalu ~

assalamualaikum
cheqna kan bercuti..selain dari menguruskan hal2 yang patut cheqna uruskan...cheqna jugak berniat..wah ko..ayat..berniat tu..tak menahan..hahahahaha...cheqna nak baca novel yang masih lum sempat cheqna baca..
jadinya hari ni...cheqna berhajat....berhajatla plop cheqna nak baca novel ni...
setebal 1140 muka surat..cheqna memang nak stat baca kul 2petang 27122011...nak habiskan masa malam ni jugakla kononnya...hamik ko....tetiba dapat tahu kena sign sbpa..nak dihantar selewat2nya esok...sudahnya...mandi2...solat zohor terus g opis...dalam kul 230pm jugak sampai opis..sign punya sign..begheh...sign jela..kalau tak sign karang lain plak jadinya..SYMP hokehhh...
si wani suh teman dia minum plak....so...cheqna g la minum ngan dia...kul 4pm jugak sampai umah....dan skang..masih belum stat lagi membaca.....nak amik mood tu susah...konon..hahahahaha..
err..berkaitan ngan n3 kat bawah ni...cheqna sedang mengumpulkan emel2 anda semua...kan ada plak yang kecik hati kata cheqna tak invite karang..mungkin minggu depan blog cheqna akan diprivatekan.. jadi yang belum bagi emel tu..silakanlah......ku menunggu =)

21 comments:

  1. K.na pun baru beli novel tu tp x baca lg...simpan lu.....

    ReplyDelete
  2. wah tebal ngat buku .ahaha..

    email ambe : a_ashie@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. kenapa kami tak dapat2 g borang sbpa nie yer....

    ReplyDelete
  4. wak pon nak jugakkkk ... , eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

    wakgelas@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. zaman bace² nobel ni dah tak termaktub dalam kehidupan akak dah..nak bace paper pon ade gangguan makhluk halus, hehehe..

    ReplyDelete
  6. rajinnyer menelaah novel yg tebal itu...ekekkee...

    kte pun dah siap sain sbpa hahaha...

    lily_ecah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. btol tu Cheqna, yo yo je bwk novel balik Kg ari tu, tak gak baca2, hahahaha~ mood kene tune baek punye, baru feel nak bernovel tu datang,

    pst: InsyaAllah Cheqna, kalo saya berkesempatan, pasti roger2 Cheqna...

    ReplyDelete
  8. tebalnya novel itu!! Akak dah bagi email add kan..:)

    ReplyDelete
  9. tebalnya...kalau dulu kejap je habis tu, sekarang ni mau amik masa dua tiga hari juga tu nak habiskan..

    cheqna ni email qema
    qemaishak@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Apa yang dia 'goreng' sampai lebih 1000 ms tu ek?

    buku teks pun tak tebal macam tu...

    ReplyDelete
  11. Mak...tebalnya novel tu!

    Skg nie mmg musim SBPA kan?

    ReplyDelete
  12. aiyo yo private la pulakkk...my email bittamindin@gmail.com ;)

    ReplyDelete
  13. cheqna nk privatekan blog ke?

    nikhakimah@gmail.com

    ReplyDelete
  14. MLD pun suka baca novel, tapi lately ni mcm tak sempat nak cari novel baru...sbb hidup tak berapa nak sukses la... masih dlm mood kurang gembira...

    p/s: terima kasih sbb sudi dtg jenguk blog MLD yg tak seberapa sgt tu..

    ReplyDelete
  15. ombakbaik@gmail.com

    sejak beranak 1 ni,,novel tebal2 cmtu jarang amat abes dalam mase seminggu..makan berbulan bulan..

    ReplyDelete
  16. erm, ni dah kuar... bila lak nak startnyer... n bila lak nak abisnyer...? hehe

    ReplyDelete
  17. akak pun br abis baca novel bertajuk "surga di hati" hari sabtu baru2 ni...

    cam best jar "biarkan ia berlalu"... nnt nak intai library klu ada novel ni... hehe

    ReplyDelete
  18. betul2 tebal nih.. kalau sy sebulan pung dok abis nok bace nih.. :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~