Dec 30, 2011

~ bertemu pembaca blogger tegar cheqna....eceh..kan wat status lain kan bocor rahsia plak~~

assalamualaikum
yuuuhhhhhuuuuuu......pekabo semua???sihat????cheqna sedang memikirkan tentang private blog ni...ermmm...pepun tunggu jela...
err...hari ni ( 29 Dis 2011 )..cheqna ada date ngan someone spesel...eceh..kembang hidung le tu.....ekceli dak ni pembaca setia blog cheqna...kadang2 rajin gak tinggalkan jejak..kalau angin malas dia datang just baca je...sayangnya dia nggak ada blog...wah tetiba mak jema skeping indon ni...almaklumlah dak ini studynya di indon..hehehehe

fewwiit..nah..ni la orangnya..ikin namanya...atau nama glemer kalau dia tinggalkan jejak kat blog cheqna ialah doc muda...sebelah tu adik dia...comel..=) jangan nak jeles2 ye kin lalalalala..masa ni kami kat pizza...kami??kami tu merujuk kepada cheqna..incik tunang..2 orang adik incik tunang...ikin dan juga adik bongsunya...nak sangat makan pizza kan??so tu pasal kami disini...ekceli adik incik tunang yang bongsu lelaki tu nak sangat pau bakal kakak iparnya makan pizza...so layankan je....takpe..claim balik ngan incik tunang..muahahaha gelak jahat.....
jelesla tu....muahahaha...psstttt...boleh plak incik tunang tanya nape dia nampak cerah dalam gambo ni???huh sabo jela...sebagai tunang yang baik..cheqna iakan je...hahahaha..kin..jangan bagitahu dia ok =)cheqna tak makan pizza mizza ni...so cheqna makan salad je...pastu mende alah yang incik tunang makan tu..apekebenda namanya ntah...cheqna try sket je...cannot go..incik tunang pun makan tak habis..cannot go jugak katanya...cheqna makan chicken bbq tu je...=)
yang ni adik bongsu incik tunang tukang snap...gambo dia cheqna tak leh masukkan sebab muka tak senonoh incik tunang ada disebelahnya...jadi dari cheqna dipancung oleh incik tunang..adalah lebih baik cheqna tidak mengglemerkan adik bongsu incik tunang disini..cukuplah cheqna je yang glemer...muahahaha...apesal cheqna asyik gelak je ni??yelah..nanti bila dah diprivate...hanya orang2 yang dijemput jela boleh baca gelak cheqna...err..baca erk???hehehehe
besh la walaupun sekejap je kami jumpa...insyaallah..ada jodoh panjang umur kita jumpa lagi...ermmm..patutnya cheqna dapat gak jumpa EMME hari ni..tapi memang tak de jodoh...sebaik cheqna kuar dari daerah Kuala Terengganu...dia msj bagitahu baru cek inn kat hotel..so sorry dear..tak dapatla nak jumpa..lagipun jalan jem ngan hujan lagi..insyaallah...jika diizinkan Allah pasti kita akan jumpa....

8 comments:

  1. Mama belum puas peluk2 Cheqna lagi tau... :)

    ReplyDelete
  2. huhuhu...nok gi derak alah kuknum jugok eh.... buleh make piza free

    ReplyDelete
  3. dlm gambar nampak cerah sbb kuasa flash...hahaha...

    ReplyDelete
  4. makan pizza... bestnya!

    iols ni kan - semua tentang makan dan makanan adalah best
    sebab iol suka makan - makan - dan makan....
    hik hik hik

    ReplyDelete
  5. ces...letak gmbr ni???wt malu i je...huhu...klu tau nk letak dlm ni msti kin bg gmbar ayu2 skit....tq for the pizza..lain kali domino's pizza plak yer...=)..*bg pihak org..sy pon kurag jgk dh jgn piza ni...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~