Dec 10, 2011

~ berjimba jimba bersama yang tersayang..~

assalamualaikum
peristiwa on 8 Disember 2011..
hari khamis kan trg balik awal...sape masuk 730am balik 300pm..sapa masuk 8am balik 330pm...masuk 830am balik 4oopm...jadinya cheqna masuk kul 8am sepanjang hayat cheqna,..kami berpakat untuk makan pizza...dah lama dah si faridah ni merancang nak makan pizza...akhirnya hari ni baru terjadi apa yang dirancang...jadi..iwan masuk 730am..tepat kul 3pm iwan unch kad n terus g KT..amik isteri dia...wani faridah n linda g siasat kes...n terus ke KT..cheqna nisa n haji lan plak tepat jam 330pm terus punch kad n gerak ke Giant, Kuala Terengganu..menuju ke Pizza..ekceli..cheqna tak makan sangat pizza mizza ni..tapi sebab meraikan saing2 kan.....
dalam kul 425pm..sampai ke Giant..terus naik ke Pizza punya restoren...parking kat depan susah...jadi parking kat tempat yang incik tunang ajo..well...incik tunang memang suka bagi ajaran sesat..tempat tak leh masuk pun kami bantai masuk gak...hahahaha
memang cheqna tak makan pizza..tapi honey chicken wings tu besh..almaklumlah peminat setia ayam ni....tak tengok ke cheqna ni gebu cam ayam gak..hahahahaha mushroom soup tu pun cheqna tak sentuh hokeh..
dah habis santap...bebudak ni bab bergambo arap r...cheqna tak mboh gambo tapi bebudak ni ajok kang...muahahahaha..nok2 wani tu..kalu bab gambo arap r...mati haku kena bantai kalu dak2 ni baca ni...=)
masih ingat dan kenal ini sape???hahahahaha...tengok..tengok..dalam poket dia ada banyak tak pen???hahahaha..model tak menahan tunjuk kotak pizza....bebudak ni order banyak sangat..makannya bukan bersungguh pun...sudahnya take away la....
sedang melakonkan anugerah untuk penerima kotak pizza...memang sesuai r haji mez ni....
lepas habis makan...dalam kul 530pm...kami berpecah r...cheqna tinggalkan kete kat belakang giant tu...ikut nisa g ke salem aziz textile...perghhh..mak jema rambang mata hokeh....macam tau2 je claim cheqna baru masuk......errr..lagipun cheqna dah lama tak membeli kain pasang untuk diri sendiri...untuk orang lain  tu ada r...sape orang lain???errr..bondaku dengan bakal mertuaku la... 
semek nisa sedang memilih kain...dia memang suka kaler2 begini..sudahnya 5 helai kain yang dibeli semua kaler macam gini je....cheqna ada gak kaler warna warni...takla sekaler je...tapi minah ni memang pattern kale gini je...memang hantu kaler2 pink r mek ni...hahahaha...tau kami kuar dari kedai ni kul bape???dekat kul 7pm weh.....sudah.....cheqna tak pe r single...nisa ni...sudahnya...lepas membuat pembayaran..terus nisa hanto cheqna ke giant n masing2 terus balik ke umah masing2...
erm....thanks pada haji mez, faridah, wani, nisa, linda, iwan dan isterinya La..moga kita semua kan terus bahagia bersama2 ye.....wah..bajet macam pasangan hape2 ntah ni...takpelah..janji persahabatan kita terus mekar umpama pelangi yang penuh dengan 7 kaler....arghh ghasak...hujan2 ni sedap tido....
daaaaaa

2 comments:

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~