Dec 16, 2011

~ bengkel on 13-14 Disember 2011 ~

assalamualaikum
cheqna kan sibuk sejak 2 menjak bermenjak2 ni...banyak mende kena buat...maklumlah...dah namanya keje kan...redha jela..hehehe..bajet macam perdana menteri ni...versi koya*mata ke atas*
ekceli...on 13-14 Disember 2011..cheqna ada bengkel...bengkel penyelarasan bahagian kaunseling dan psikologi..antara agendanyer adalah..SKT 2012...LNPT...Pelan Strategik dan mesyuarat....seramai 12 orang yang terlibat....termasuk cheqna punya bos dan juga Timbalan Pengarah 2..sangat soprting dan besh la...
kami stat malam..kul 830pm..bincangkan pasal LNPT...habis kul 11 lebih....mak jema ngantuk hokehhhh.. 
with pengantin baru...wani...hehehehe..nak g bekpes on pagi 14hb tu...sempat lagi...hahahaha..biasalah..trademark.....hahahahaha
wani..jo..shahlan..group yang sedang membincangkan tentang pelan strategik bagi ibu tunggal..remaja dan juga intervensi krisis..
cheqna..kak oya n izarina...
ngan timbalan pengarah 2 kami...tn.hj.ruzmi..sangat sporting dan penuh ngan idea2 yang bernas..sukerrr
bincang...bincang....fokus...tengok wani...sangat2 fokus tu..hahahha..mati haku kena marah ngan wani jap agi.....ngeeeee
semua tekun mendengar apa yang kuar daru mulut our TP...yang tongkat dagu pompuan tu ada la boss cheqna hokeh...
ghasak....orang lain tekun dengo...cheqna tekun snap gambo...hahahaha
kali ni baru cheqna fokus....bukan lakonan hokeh... shahlan..duk diam2 sudah
perghhh kak oya...semangat waja tu....yati apehal??bosan???hahahahahaha...
habis lewat gak..dalam kul 130ptg gitu....banyak yang kamii dapat...alahai banyak jugak yang kena buat tahun 2012 ni.....takpelah..demi kerja..ku korbankan apa saja...
dan esok petang...cheqna ada program kat Anggulia Beach House Resort plak...see..mak jema sibuk hokeh..tapi tetap gebu....hahahahaha
hujung tahun ni nak cuti seminggu..masuk kerja on 1.1.2012..sila jeleh =) 

7 comments:

  1. nyampah tol nak buat SKT kat HRMS tu...lembappp..penat taip pastu tak leh send ...haishhhhhh

    ReplyDelete
  2. Iye ke anak mama tengah fokus tu? Jangan2 sebab dah suh Shahlan amik gambo tak? :)

    ReplyDelete
  3. sibuk sungguh..... asik berjalan jerk cheqna lepas banjir ritu yerk.. best best

    ReplyDelete
  4. sonok keje cam chegna nih.. macam2 program ader.. lg satu dekat dgn masyarakat.. mohon gomen pun x lepas2.. huhu..

    ReplyDelete
  5. bz banget uols....
    tapi best ye keja uols... jumpa ngan orang ramai...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~