Nov 17, 2011

~ tak tahu kenapa ~

assalamualaikum
skang mood untuk menulis ntah kemana2...just boleh melawat2 je...cheqna banyak sangat mende kena buat ni..kengkadang rasa macam dah jadi burn out..huhuhu..tambah plak keadaan kesihatan yang seakan merudum skang ni...badan panas sejuk..asyik pening..macam hanyut gitu..tekanan darah rendah mungkin....tapi tak tahulah..
g jupe oktor??ouh...cheqna sangat malas hehehe..takut doktor ngorat cheqna..boleh gitu??hahaha pepun..cheqna boleh je nak berjalan2 ke umah anda ni...cepat cepat sapa lagi nak suh jenjalan kat umah dia ni...tinggalkan link cepat......
dan tungguuuuuu kedatangan cheqna....

22 comments:

  1. akak pun da lama mood ke laut..mls je nk nulis kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. samer ar cheqna...
    mood takdok lening...
    malah sgguh nok apdet... huhu...

    klu dok sihat gi jupe doktor...
    klu takmboh jupe doktor spital, sruh jer doktor chinta ubatkan... hehehe

    ReplyDelete
  3. btuk la skrg musim tak sihat ni,k.sya pun dah sakit tekak ni

    ReplyDelete
  4. Cheqna, biar mood berblog tu kelaut. Jgn tak de mood nak g check kat doc klu badan tak sihat. Skg nie mcm2 je ley jdk tau!

    ReplyDelete
  5. sekarang musim hujan.
    mood yang ada adalah mood pisang goreng dan kopi O panas... hahaha

    ReplyDelete
  6. hahah same la kte....
    melawat org punyer blog suker... janji jln2 hehehe....

    ReplyDelete
  7. musim hujan nih chegna penyakit pun sng je nk singgah.. take care k..

    ReplyDelete
  8. erm..... mood org nak kawin ke nieh cheqna...?

    ReplyDelete
  9. ah kau, sebenarnya ko yg takut ko terngorat doktor tu kan? tu yg ko malas nak jumpa doktor tu....ekekekekek


    take care dear..

    ReplyDelete
  10. meh la visit cheqna leh jumpa Aaron Aziz.haha

    ReplyDelete
  11. biasalah kite org poumpaun mmg mood up & down kan...

    take care ok..

    ReplyDelete
  12. bz ya cheqna, akak pun bz minggu ni, bz dgn anak2..:)

    ReplyDelete
  13. yang penting jangan lupa singgah teratak saya yer....

    ReplyDelete
  14. dtg sini jenguk cheqna, moga baik2 saja....

    ReplyDelete
  15. hahahahahaha...apa salahnye..dokter masyukkk

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~