Nov 22, 2011

~ selalu menyepi...bizikah daku???eleh...menyepi la sangat....~

assalamualaikum
hari ni busy sangat ye...harap maaf....hehehehe..bajet ko retis ke cheqna oi???ala...mana la tau kot2 ada peminat setia blog cheqna tertunggu2 nape cheqna tak update n3 kan????hahahaha..sabo je la ngan minah perasan ni...hahaha..ok meh cheqna citer kan nape cheqna tak update n jenjalan umah anda semua hari ni...
dari malam tadi hujan lebat sangat2...tak berhenti...cheqna bajet doh mesti akan ada pusat pemindahan yang dibuka....so..pagi tadi g keje...memang still hujan...sampai opis...cheqna ajak bebudak ni bekpes awal sebab kul 9am cheqna kena gerak g KT...ada meeting ngan pengarah kul 10am....sudahnya cheqna wani n nisa je bekpes sebab iwan faridah n linda ada taklimat pasal petugas ngundi nanti...so g la makan...
balik opis...cheqna terus amik barang2 tuk meeting....gerak ke KT....tak la hujan sangat....sampai KT pun masih tak hujan...tunggu pengarah masuk tuk stat meeting....tengah2 meeting tu dimaklumkan Hulu dan Setiu dah buka pusat pemindahan banjir....haish...memang kena bertugas la cheqna sebab cheqna group 1... 

muka2 yang sedang bermeeting....tak de sesape nak snap gambo cheqna...jadi cheqna la snap gambo orang...ouh...sambung pasal banjir...cheqna tak fikir sangat..sebab meeting masih berlangsung kan...so..teruskan meeting..perkara berbangkit dan juga sebenarnya kami membincangkan program yang bakal kami jalankan pada 31 Nov - 2 Disember 2011 nanti...program apa????tunggu....
nampak tak lelaki kat hujung tu???ekceli tu timbalan pengarah kami..sangat sporting....thanks Tn. Hj. Ruzmi sebab always faham kami.....=)
tadaaaaaa..mana boleh tuan  tanah yang ayu tak enterprameeeeeee...yang tengah tu purak2 bizi je...hahahaha..kami siap meeting dalam kul 1 lebih....terus g KWSP jap...amik borang tuk dapatkan balik duit cheqna...pastu makan dulu.....pastu terus g Chabang 3 tuk urusan penempahan barangan untuk program end of this month ni...lama gak kat sini...dengan tak solat zohor lagi...lepas setel...g hanto kak oya balik opis dia...
si iwan dan wani kol bagitahu pasal banjir...so cheqna berkira2 untuk masuk opis r...dah tak fikir pasal bola...kul 615pm..masa cheqna otw balik opis...wani mesej bagitahu bilik gerakan dah tutup..alhamdulillah...lagipun satu kuarga je pun yang berpindah...so..terus balik umah la...alhamdulillah..leh tengok bola...hehehehe...
dan skang...sedang bersiap2 untuk tengok bola...mujur tak hujan....alhamdulillah.....=) n moga2 malaysia kan menang.........

14 comments:

  1. nasib, bilik gerakan tutup cepat....

    dan paling memgembirakan (kongsi happy)..

    mlysia menang bola sepak..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. banjir..banjir..help...help...

    pg td g kerja harung air gok..debar perut kut2 moto terbalik...almaklumla lalu kut tepi parit...

    ReplyDelete
  3. cheqna, k.na tunggu kad nih. bila nm smpai ? [:)]

    ReplyDelete
  4. mmg bz tol cheqna ni.. leh jadi wakil rakyat la.. hehehe

    ReplyDelete
  5. skang ni hujan sokmo - tak kira masa
    hati2 ye cheqna bila drive tu!

    ReplyDelete
  6. erm..... bz yerk cheqna, moga semua berjalan lancar yerk.. hehe

    ReplyDelete
  7. mama
    banjir yang sekejap je kalau kat daerah cheqna la
    thanks ma =)

    ReplyDelete
  8. cik dah
    kalu dang hujan dok weti dan lebat memang soheh cik dah duk lam parit r
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. marinahunny
    perancangan bulan 12 terpaksa ditunda sebab hujan...cari tarikh lain plop...huhuhu
    insyaallah akan diberi kad itu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~