Nov 19, 2011

~ cubaan wani..gagal...hahahahaha..ketawa jahat ~

assalamualaikum
ni citer hari isnin 14 November 2011...baru ada mood nak citer..almaklumlah...berblog ni pun ikut mood jugak...kalau mood tuan tanah kedaung ke laut...maka penuhla laut itu dengan blog ku ini...hahahaha
kisahnya begini...hari isnin baru ni..first day cheqna stat ganti pose.. jangan nak tanya cheqna tinggal pose berapa hari ilek r...dah Allah bagi keistimewaan pada kami kaum hawa..silala jeles ye kaum adam...ngeh ngeh ngeh...woitt..ganti la...ape plak tak ganti...ingat sesenang je ke kami gunakan keistimewaan yang Allah bagi pada kami??tak baik tau...huh...
ok..so..pagi tu bila bebudak ni ajak makan g pasar tani belakang opis je pun cheqna bagitahu la cheqna poser..so ok la..ingatkan tak de pape...cheqna teruskan wat keje..setelkan apa2 yang patut coz hujung bulan ni cheqna ada 2 program yang perlu dibuat...hinggalah tiba lunch hour...
abaikan model tak berbayar ni....
boleh si wani send mms ni sambil bagi msj " dikala hjn nan rintik..sup d erup..tobat enak sekali..hii.." sabo je la...dohla sup ni sangat sedap...huhuhu...tapi poser kan....jaga ko wani...
sup ni kat depan masjid kuala berang...sangat sedap...bekpes pagi2 pun nasi lemak daun pisang kat sini jugak...memang sedap..kami always mintak sambal lebih...sedap...tapi kalau pergi area kul 9am..kimsalam r...sama gak untuk lunch hour...kalau g lewat sket jangan harap dapat makan sup ni...untuk lunch hour ada nasi ayam...bihun sup, nasi air r...perghhh time taip ni pun macam dah meleleh2 air liur ni..takpe...esok masih ada...=)
uiks....iklan ni tak dibayar ok..tujuan utama nak bagitahu betapa tak senonohnya wani dalam cubaan mengganggugugat poser cheqna...tapi mana leh berjaya....hahahaha...cheqna kan kuat =)

7 comments:

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~