Nov 9, 2011

~ cheqna oh cheqna ~

assalamualaikum
terasa lama tidak mencurahkan rasa disini..seperti biasa...sibuk..bukan sibuk ngan raya...tapi sibuk ngan keje...cheqna kena setelkan semua keje yang ada...sebab stat bulan 12 cheqna nak fokus pada hari bersejarah cheqna....nak tak nak kena setelkan keje jugak....tak mo fikiran terganggu kerana kerja =)
tambah plak skang..banyak sangat klien yang meluahkan masalah mereka....dan skang memang banyak masalah bab cinta r..almaklumlah cheqna kan dah tukar profesion..hehehe..tak kisah...sebab seronok tau....boleh share...kongsi pandangan..kongsi pendapat..secara tak langsung...pengalaman buat cheqna jugak...
nanti cheqna citer....skang nak berjalan2 dulu...tetap tau berjalan2 walau keje setambung.....well...cari idea dan mood rajin sebab hari ni baru masuk opis setelah bercuti raya..=)
tunggu kedatangan cheqna ke teratak anda ye =)

25 comments:

  1. kalo datang ke teratak iols
    bawak lah sekali sata lima enam bungkus ye... kepok leko sepiring-dua juga..
    ekekekeke

    ReplyDelete
  2. cop, saya ketinggalan keretapi...cheqna keja apa ni? Kaunselor?

    ReplyDelete
  3. Salam cheqna,

    Apa yang di maksudkan hari bersejarah tu Cheqna Kak Ros tak faham lah....Cheqna nak kahwin ka..kalau nak kahwin, tahniah la dari Kak Ros..

    ReplyDelete
  4. daddyziyad
    cheqna kejenya menadah telinga je..
    =)
    hehehehe
    cheqna keje as a psychologist under JKM

    ReplyDelete
  5. Lia
    hai lia
    selamat hari raya aidiladha jugak untuk lia

    ReplyDelete
  6. mama
    insyaallah awal tahun hadapan..
    doakan ye ma =)

    ReplyDelete
  7. Fara
    alhamdulillah
    sebab minat kan..memang besh

    ReplyDelete
  8. Oh.. december ini cheqna tying the knot. Tumpang gembira kalau sibuk nak setel kerja sebab itu. Tak sabar kakak nak tengok gambar-gambar kelak:)

    ReplyDelete
  9. bz kan cheq na.rara pon same,bz yg amat.xcukup kaki n tangan rasanya.

    ReplyDelete
  10. keje cheqna keje.. nanti nak cuti panjang kan.. hehe

    ReplyDelete
  11. kakzakie
    dop lagi..insyaallah awal tahun 2012
    doakan ye =)

    ReplyDelete
  12. rarapinkmafia
    time sibuk...kalau time tak bizi heavennya rasa...hehehe

    ReplyDelete
  13. Cheqa terbaik lah ....sibuk pun sempa lagi datang beraya umah kawan2...hihihi

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~