Nov 2, 2011

~ berangan....~

assalamualaikum....
31 Oktober 2011..kakak incik tunang selamat melahirkan baby keduanya...setelah terlepas due selama 2 hari...ikut kata kak..due dia sebenarnya on 28 Oktober 2011...tapi tak juga bersalin..baby selesa kat dalam perut mama dia kot =)
baby selepas beberapa jam dilahirkan dengan berat 3.09kg..ni mms yang incik tunang send..cheqna belum berkesempatan nak tengok secara live lagi...hajatnya semalam..tapi ada insiden berlaku...huhuhu
takpe...nanti cheqna kompem akan g peluk cium dakap baby ni...kasi jeles sama baby punya abang =)

26 comments:

  1. sedapnya baby tu tido..... lupa semua masalah dunia

    ReplyDelete
  2. alahaiiii somel2...semangat badannya...merah lagi...:)

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah,

    Comel sangat,memang pun dok tengah berangan...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, comeinye..nnti nak tungu turn cheqna punye eh :P

    ReplyDelete
  5. eelobor
    rasa macam nak jadi baby balik je =)

    ReplyDelete
  6. cik ecah
    baru beberapa jam menjengah dunia =)

    ReplyDelete
  7. rina aka jaijina
    insyaallah..
    dap doh wase..dok sabo sere =)

    ReplyDelete
  8. Lenanya dia tidur. Bau bayi mesti sedap untuk dicium. :)

    ReplyDelete
  9. baby pas lahir merah2 lg mmg sgt comel.. InsyaAllah x lama lg chegna pulok di bg peluang merasai pengalaman ini.. amin..

    ReplyDelete
  10. a'ah akak baru nk komen cam kakcik.. bau baby syedap!

    ReplyDelete
  11. mama
    beshnya kalau cheqna pun boleh tido macam gitu...
    =)
    bau baby memang besh kan??

    ReplyDelete
  12. azeeda
    tak sabar nak cium baby sendiri =)
    nikah pun belum cheqna oi..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~