Nov 2, 2011

~ 1.11.11..nombor ong ye...x de maknanya...~

* gigih plak cheqna lukis n scan ini gambar...ada soalan???silakan...*
kakiku punya nota : beruntung sebab ada incik tunang dan juga adiknye....rasa macam dilindungi sangat =) 

34 comments:

  1. eksiden ye, kesian..kene lebih hati² pasni cheqna..naseblah ade incik tunang kan, kiukiu..

    ReplyDelete
  2. hadoi... semoga semuanya selamat dan dipermudahkan hendaknya...

    ReplyDelete
  3. rina@jaijina
    yup..kemalangan kecik...sib baik dekat ngan umah dia kak weh..
    kalu dop...huhuhu

    ReplyDelete
  4. cheqna ok?
    mr black ok?

    semoga semua selamat2 je ya!

    ReplyDelete
  5. queen
    alhamdulillah cheqna ok
    mr black tercalar r sket...
    thanks =)

    ReplyDelete
  6. Nama satu jan utama cheqna. Kalau sama saiz jln kenalah ada traffic light, kalau tak rasanya mesti selalu terjadi dah...

    ReplyDelete
  7. excident ye chegna.. ciannya.. ok ke dok tuh? arap2 chegna x dok gape2 la..

    ReplyDelete
  8. kakzakie
    huhuhu
    ikut kata incik tunang..kat situ dah biasa sangat terjadi kemalangan...

    ReplyDelete
  9. ct rahani
    x dop mende
    cuma debo ngan naling je la maring

    ReplyDelete
  10. 1.11.11 hanya nombor... skadar cantik dlm kad kawin... hehe...

    ReplyDelete
  11. cer cakap kenapa tarikh tu tak ong, apa kena mengena ngan gambo tu.

    ReplyDelete
  12. ibu muslim
    betul tu...sebab tu ramai yang kejar tarikh 11.11.11 untuk kahwin dan juga no 20.11.2011..

    ReplyDelete
  13. cik ina
    cheqna tak cakap..cheqna taip je
    hahahahaha

    ReplyDelete
  14. erm, accident ker cheqna, sian kat mr.black... cian kat cheqna jugak.. harap2 sume ok yerk..

    ReplyDelete
  15. Adeh! Eksiden ke? Takpe, janji takde pape.

    ReplyDelete
  16. maszmadi
    yup..kecik je...
    alhamdulillah cheqna tak ada pape kecelakaan pun..mr black je la calar sket

    ReplyDelete
  17. fara
    yup..
    tu la..cheqna tak de pape kecederaan..
    =)

    ReplyDelete
  18. soalan 1: pende nama kg ni???
    soalan 2 : bakpe dok kepuk pale bdk motorsikal tuh?
    soalan 3: bakpe mr black bentuk ye petok???ahhaha

    ..seb bek ada org selamat...

    ReplyDelete
  19. ashie023
    jawapan 1 : badak yang gong
    jawapan 2 : sebab budak tu napok inesen
    jawapan 3 : dok au starang bakpe...pelukis bajet hebat ekpom....sebab tu jadi petak..sapa ke motor petak weh...
    hahahaha

    ReplyDelete
  20. abah khalisa
    tak bawak pun...dah kebetulan umah dia dekat...=)

    ReplyDelete
  21. huh..simpang ampat? memang kna extra alert kalo tak de traffic light......seb baik cheqna tak pape

    ReplyDelete
  22. MB
    tu la...selama ni memang selalu berhati2 tapi dah nak jadi kan....redha jela

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~