Oct 26, 2011

~ suatu hari nanti..insyaallah..jika panjang umur..kita juga akan menempuhinya..~

assalamualaikum
seawal 730am...cheqna dah tercongok kat opis...sebab ada program hari ni kan...kul 8am...gerak secara konvoi ke rumah klien di kampung Tapah, Jenagor...ouh..ekceli program ni sempena sambutan warga emas peringkat daerah 2011...kan ke hari warga emas disambut on 1 Oktober every year..wah ko cheqna berspeaking plak...=)..anda layankan gambo aci??penat...sebab habis pogram kul 2pm..balik opis solat...terus setelkan hal2 banjir plak...barang2 banjir....sape kata JKM hanya just bagi duit bantuan je??banyak mende kami buat ye...
nisa..wahid..haji mez..cheqna n wani...
awek2...tapi wani je la bukan awek...hehehe..dia kan dah jadi puan...sebelah cheqna lagi sorang bakal bergelar puan on 111111 ni....cheqna???usah ditanya...doakan je moga cepat.....skang nak survey2 barang pun tak sempat..huhuhu...patutnya cheqna kahwin on 251211..tapi terpaksa ditunda ke tahun depan...atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.....
tukang tilik...motif gambo ni???saja nak tunjuk banner kat belakang tu...
senaman dulu.....ekceli program hari ni terbahagi kepada 2...satu group duk kat sini..satu group lagi join gotong royong kat umah klien...kat umah klien cheqna sempat g kejap je...
suka mak mak ayah ayah nenek nenek atuk atuk ni wat senaman..bukan sokmo =)
ada juga pemeriksaan kesihatan dari LPPKN...
orang kuat majlis...kuat suka...kuat makan....dan of coz kuat keje =)
edisi membuli linda.....
bergambar dimana sahaja adalah motto cheqna....bukan apa..bila tengok balik senyum sorang2..=)
faridah...masa ni tunggu makanan tengahari sampai...
see..kesengalan cheqna terserlah.....
ye...memang bukan lakonan...memang rajin budaak ni...berhasrat untuk buat menantu???=) sedang meletakkan makan tengahari untuk warga emas...kengkadang cheqna terfikir...andai panjang umur..bagaimana agaknya nasib cheqna diusia emas nanti?????
* sangat letih..nak rest jap * 

11 comments:

  1. Cheqna,

    Still awek tp awek yg dah berpunya la. Hahahaha!

    ReplyDelete
  2. musim banjir mmg bz sokmo la org jkm ye cheqna..

    ReplyDelete
  3. doakan yg baik2 jer.. mudah2-an kita xdisisihkan bila meniti usia emas nanti. amin..

    ReplyDelete
  4. harap2 masa tua kita , masih disayangi dan dijaga baik..amin

    ReplyDelete
  5. bestnyer program2 cheqna g..best dpt keje gitu..kerja di smping tlg org..huhu

    ReplyDelete
  6. core business JKM memang pada Ekonomi Bantuan kerana boleh di katakan lebih 50% mereka yang berurusan dengan JKM cuma melibatkan sosio ekonomi. cuma kes2 lain agak kurang berbanding EB.

    ReplyDelete
  7. semua kita akan alami masa tua... fitrah alam... tiada yang kekal melainkanNya.

    akupun dah tua nih.. (sob-sob-sob...)

    ReplyDelete
  8. sunuk la aktivti kamu Cheqna, leh la join kan....

    ReplyDelete
  9. lor...bizi bena nampaknya cheqna.....tak pe la tangguh tahun depan pun o.k..coz masih ada masa nak wat preparation sume kan? huhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~