Oct 17, 2011

~ selamat sudah seorang lagi rakan kami..~

assalamualaikum..
15 Oktober 2011..Sabtu..bertempat di Kemaman...akhirnya selamat sudah seorang lagi rakan cheqna..menamatkan zaman bujangnya...mendirikan rumahtangga bersama insan yang disayanginya...alhamdulillah....
cheqna ngan incik tunang sampai kat umah Kak Huda kul 1pm...orang lain semua dah ada..Kak oya dan suami bersama 3 orang anak mereka....izarina dan suami bersama adam..shahlan alone...kak zie bersama kakak dan anak buahnya...kak huda dan 2 orang anaknya kat umah dia la sebab kami berkumpul kat umah dia...
lepas solat zohor...kami terus g umah pengantin....kat Bandar Baru Bukit Mentok, Kemaman..
sampai tu..pengantin sedang bergambar di pelaminan...masuk hanto hadiah dulu..pastu kami g makan..ye la nak jumpa pengantin kompem susah lagi kan..so makan dulu ler.....
penulis blog bersama anak pinjam...hahahaha...anak kedua kak huda la..Nur Irdina Khalilah...yang dilahirkan bulan poser hari tu.....nape???ada ciri2 ibu mithali ke????jangan kata pape lagi sehingga anda menyaksikan gambar di bawah ini...
>
>
>
>
>
>
>
amacam???ada ciri2 kuarga bahagia tak???????*background lagu keluarga bahagia saujana* hahahaha..nikah pun belum cheqna oiii....berangan je ko ni mak jema...tapi..berangan tak salah kan????amin.....moga2 bahagia bersama selamanya....amin.....anda doakanlah moga perancangan kami untuk bersatu kan berjalan lancar dengan izin dariNYA..
all the jkmnt punyer psychologist r here except dungun..coz kak siti khazanah ada pogram opis....bersama pasangan masing2 la...
lagi sekali
buat SITI SALWANI MAMAT dan ABDUL HANNAN ALIAS..moga jodoh korang kan kekal bersama..bahagia...hingga hujung nyawa kalian berdua..insyaallah.....

36 comments:

  1. dah trial... bagus, sebagai persediaan...

    ReplyDelete
  2. dah sesuai la tu..mmg ade gaya keluarga bahagia..kak ain doakan untuk cheqna semoga bahagi hingga ke akhir hayat bersama cik abg tu...

    ReplyDelete
  3. hehe...

    dah ada tu cheqna ciri-cirinya, tinggal tunggu saat dan waktu aje kan..:)

    cantik tema pengantin, merah dan putih..:)

    ReplyDelete
  4. amboi..macam dah matching sgt gambar bertiga tuh..cecepatlah mak jema..eh silap...cecepatla cheqna.... aminnnn :) :) :)

    ReplyDelete
  5. kite suka tema merah dan putih...

    naik betul seri dia..

    semoga berbahagia ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  6. kakcik uii.. merahnye mak jema le! hehehe gebunyeeeeeeeee baby!

    ReplyDelete
  7. aku
    senyum sendirian =)
    *mode: gelenya*
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. imanshah
    insyaallah..slow2 sedang buat persiapan ni =)

    ReplyDelete
  9. ~yus~
    insyaallah kak...tunggu saat dan ketikanya sahaja ni...
    amin...
    =)

    ReplyDelete
  10. MB
    auw...
    matching ke???
    insyaallah...doakan moga segala urusan cheqna dipermudahkan

    ReplyDelete
  11. mama noriz
    malangnya merah putih tiada dalam perancangan tema cheqna=)
    hehehe

    ReplyDelete
  12. azeeda
    mak jemaa memang merah..hahaha
    mak jema tak gebu ke??
    hehehehe

    ReplyDelete
  13. tahniah buat sahabat cheqna...tk lama lg giliran cheqna pulak :)...sedondon gitu :)

    ReplyDelete
  14. kakchik
    cheqna wakil tolong jawabkan
    terima kasih =)

    ReplyDelete
  15. maya mayana
    insyaallah
    tengah membuat survey2 gak ni...
    insyaallah moga dipermudahkan

    ReplyDelete
  16. ekmi rabat
    terima kasih...=)
    ni yang tak sabar nak kahwin ni =)

    ReplyDelete
  17. Boleh pulak muka baby tu macam ada iras cheqna. Montel je...(Jangan marah tau hihi..)

    ReplyDelete
  18. dh ader bakat jd ibu tu chegna.. semoga angan2 menjadi kenyataan.. amin..

    ReplyDelete
  19. tahniah pada kedua mempelai..

    pas ni aku doakan turn ko pulak ye...dah nampak benar mcm keluarga bahagia tu...hehe..

    ReplyDelete
  20. kakzakie
    sebab umi baby tu montel...hahahaha tak de lah...cheqna tak marah pun...=)
    beshnya ada baby sendiri ni...tak sabar plak..moga2 allah mempermudahkan =)

    ReplyDelete
  21. wahida
    wakil mempelai tolong jawab
    terima kasih =)
    auw kak...auw...tetiba cheqna jadi menggedik...hahahaha
    amin kak....=)

    ReplyDelete
  22. Alhamdullilah..selamat dah....moga jodoh mereka berkekalan

    ReplyDelete
  23. ameen..... wah memang nampak keluarga bahagia la cheqna ngan incik tunang tu..... bila yerk.....?

    ReplyDelete
  24. wowww sokakkk color merahh..hehehe pandai la cheqna pegang baby..hehehe

    ReplyDelete
  25. maszmadi
    pada awalnya kami nak bersatu bulan 12 ni tapi incik tunang tak nak..katanya musim hujan...so mungkin awal tahun depan..doakan ye =)

    ReplyDelete
  26. bitt
    pandai ke????perghhh dah boleh kahwin le tu..
    hehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~