Oct 27, 2011

~ hujan...jadi kena standby....belum berkesempatan untuk menulis panjang2 ~

maafkan cheqna.....bila semakin sibuk...maka aktiviti berblogging terpaksa dislowkan...maaf sebab tak reply komen...tak berkunjung ke rumah anda semua...insyaallah...cheqna akan cuba jugak berkunjung..membaca coretan anda.....
skang..anda saksikan video ini dulu....gelak cheqna tengok video ni...mungkin ada yang susah untuk faham..takpe..cheqna boleh jadi translater...insyaallah
take care =)

8 comments:

  1. SALAM,
    TAH APE! BILA SENANG2, BARULAH BERBLOGING ! NANTI, BILA ADA PERJUMPAAN BLOGGER KAT RUMAH LF (DIS TAPI TARIKH BELUM PUTUSKAN), DATANG TAU.

    ReplyDelete
  2. umah qema ada cd lagu wok yoh samad said ni hehe..

    ReplyDelete
  3. Tugas tu kan wajib, berblog tu sampingan saja bila ada kelapangan. Tapiiiiikannnnn... mama tetap curi masa juga untuk berblog pada waktu kerja! ;-)

    ReplyDelete
  4. salam,

    kat area rmh kak ati ni pun
    asyik2 hujan je..

    kat gannu agaknya dah naik air ke ..

    ReplyDelete
  5. Ambil masa cheqna. Bila free bolehlah berblogging. Video tu kalau yg tua kecik tu cakap kakak fahamlah tapi yg berantai manik tu tak faham sangatlah...

    ReplyDelete
  6. saiiiiddddddd....... hihihihi

    org2 JKM kena standby la. pantai timur nok banjir doh terrrrr

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~