Sep 26, 2011

~ sampai hati...~

assalamualaikum..
maaf..sudah lama tidak merapu disini....cheqna memang sibuk...nanti dah ok cheqna akan kembali menghangatkan dunia blog ini ok...
apepun.nak share jugak apa yang berlaku semalam..semalam cheqna memang sangat sibuk..kul 10 pagi dah kuar dari opis g umah klien..cheqna ada kes rogol...kes mahkamah....sampai opis dalam kul 4 gitu....cheqna nak g kat mr black sebab nak amik kain sembahyang...nak sembahyang asar...
cantik je mr black duk kat parking...masa nak g kat mr black tu cheqna ternampak ada kertas kat wiper tu..arghh sudah..pebende plak kan...
cheqna semakin menghampiri.....hambik......
sampai hati..."UNTUK DIJUAL...HARGA BOLEH RUNDING"
tang tang tu jugak cheqna gelak...dah agak dah sape yang buat....dari tulisan tu dah kenal dah...
kalau dulu kat SINI...skang buat lagi...
mentang2 cheqna dah seminggu tak basuh mr black..sabar je la....=)

36 comments:

  1. agak agak kalo akak gelak ko marah tak dik sb rase mcm kelakar pun ade tapi kesian pun ade :) jgn marah ye dik :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha, sungguh kelakar, nakal sungguh org itu

    ReplyDelete
  3. ekekekeke....
    nakal sungguh tukang tulis tu kan!

    tapi elok gak kan??? harus lepas ni bersinar2 mr black cheqna! :D

    ReplyDelete
  4. hah nak jual ker.. harga boleh runding.. hehe cam best jerk....
    haha lawak lah..

    ReplyDelete
  5. kahkah...sampai hati org tu...tapi sumpah lawak okeh...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikom cheqna.. :)

    alamak! kete akk pon lame tak bebasuh! siap kne sound dgn anak ngehehee.. silap2 dia pon kasik notis ni nnti.. ;)

    ReplyDelete
  7. Bukan org sembarangn boleh buat macam tu. Mesti org yg rapat dgn cheqna.hihi..:)

    ReplyDelete
  8. hahahahahah...hahahahah...hahahah..
    golek suke baca hok ni...sabor jela.tp sronok..hilang penat..

    ReplyDelete
  9. sajer jer org tu ye..nak bermanja2 dgn cheqna kot..

    ReplyDelete
  10. mrs eady
    tak ada maknanya nak marah kak oi...
    gelak je...
    cheqna pun sakit perut duk gelak..=)

    ReplyDelete
  11. mamasyaza
    driver opis cheqna punya pasal la ni..
    sabo jela

    ReplyDelete
  12. miloais
    sampai ke hari ni cheqna dok basuh2 lagi
    hujan manjang...

    ReplyDelete
  13. maszmadi
    tak ada maknanya nak jual...hahahahaha

    ReplyDelete
  14. wahida
    ni kali kedua...
    yang ni kira ok la..
    kalau yang lagi satu memang hampeh r..

    ReplyDelete
  15. azeeda
    waalaikummussalam kak
    baik g basuh kak
    tapi cheqna sampai skang tak basuh..hujan manjang....rugi =)

    ReplyDelete
  16. kakzakie
    kami satu opis memang rapat..
    x amik hati pun dengan gurauan macam ni

    ReplyDelete
  17. doc muda
    doh golek r..netang nerak sekali neh =)

    ReplyDelete
  18. hihi, agak2 kalau jual berapa tu ya??...

    siapala punya kerja tu ya cheqna

    ReplyDelete
  19. Yus
    x mboh jual2 heh kak...hahahaha..
    driver cheqna punya keje la ni

    ReplyDelete
  20. ahahhaha..abah pernah buat pada member abah..dia naik van..ahahha..tulis besar2..hehehhe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~