Sep 22, 2011

~ muhasabah diri ~

nak sangat update..berjalan2 tapi masih lagi dengan kekangan masa...insyaallah...pasti boleh pasni...selamat meneliti..dan renung2kan....ingatan untuk cheqna jugak...

44 comments:

  1. thanks for sharing cheqna :)

    tak mau add ai ke :P

    ReplyDelete
  2. Perubahan utk ke arah yg lebih baik alhamdulillah....

    ReplyDelete
  3. igt mengingati sesama sendiri... bagus ni cheqna

    ReplyDelete
  4. misya
    terima kasih sebab sudi ingat cheqna kak =)
    dan cheqna pun ingat akak jugak..

    ReplyDelete
  5. ati masrif
    sama2 kak..
    idea spontan datang dari pemikiran cheqna hehehe
    boleh je kak....meh alamat emel meh

    ReplyDelete
  6. mama
    kat blog ni tak leh like
    kat FB je leh like tu =)

    ReplyDelete
  7. Mb
    yang ni je sempat share
    lum sempat nak karang citer panjang2 ni =)

    ReplyDelete
  8. NM02
    cheqna memang bagus okmo kak
    *saje kasi kak panas* hahaha

    ReplyDelete
  9. wahida
    sob sob sob
    ko kan kak...terharu ni...
    thanks kak..rindu ko jugak kak =)

    ReplyDelete
  10. mama noriz
    bukan tak jengok tapi tak leh jengok
    cheqna bukak blog mama tak leh tak tahu kenapa..
    tapi lepas banyak kali mencuba alhamdulillah boleh..jangan nangis2 ok =)

    ReplyDelete
  11. bitt
    kena klik kat gambo tu kak baru leh baca =)

    ReplyDelete
  12. Setiap manusia ingin jadi lebih baik dari sebelumnya termasuk cik ina. samalah kita menuju kearah kebaikan.

    ReplyDelete
  13. akak tk berapa nampak la chekna tulisan tu...berbilau mata nk baca

    ReplyDelete
  14. adarnadzmie
    yup...
    moga kita semua mendapat keberkatan dariNYA

    ReplyDelete
  15. nnti akk nk add cheqna ek.. ptg2 sket.. tungguuuuuuuu

    ReplyDelete
  16. setelkan keja dulu ye cheqna.. lia still follow cheqna walaupun kekadang tu lama2 sekali jenguk blog lia tu.. hehee

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~