Sep 6, 2011

~ macam macam hal la korang ni....~

assalamualaikum
klik untuk menggebukan ini gambar...
pengalaman merogol yang korang cari????huh...sabo jela....setakat ni cheqna tak ada pengalaman lagi dan tak nak ada pun..mintak jauh ok...baik merogol mahupun dirogol..uish..mintak jauh sangat2...simpang malaikat 44 hokehhhh
kelakar la plak bila bukak mende alah ni...cheqna jarang bukak...ntah kenapa hari ni rasa macam nak bukak je..hah amik ko...ada jugak yang search mende2 cam gitu yer....sabo jela... 

28 comments:

  1. mcm2 benda pelik2 ni ja org nak cari kan...hehe

    ReplyDelete
  2. simis... hehehehe... tu bahasa zaman sekolah

    ReplyDelete
  3. cheqna, nak buka ni camner, ce ajar kite yg tak brape pandai ni, hehehe...

    ReplyDelete
  4. akekekekkeke tu la kannn mcm2 keyword pelik2 dari blog kite keluar...isk isk isk

    ReplyDelete
  5. kalau aku bukak nuffnang aku pun sama...mcm2 yg dorang carik...dah jadik mcm blog lucah lak aku rasa...adoi la...

    ReplyDelete
  6. Xde benda lain ke nak cari.. hhhuu.. karang terkena btg hidung sendiri baru tau.. minta simpang..

    ReplyDelete
  7. hehehe..macam-macam ragam betul ye..kena rogol ke dirogol diaorg nak cari ni..ingat ni blog lucah kot.hehhee
    Work in progress

    ReplyDelete
  8. saja nak tambah pengetahuan tuh..
    ekekeke


    ohh cheqnaaaaaa

    ReplyDelete
  9. cheqna apa kes rogol merogol ni, dah gatai dorang ni nak search benda alah tu.minta simpang.

    ReplyDelete
  10. adarnadzmie
    hahahaha
    diorang nak wat research kot...

    ReplyDelete
  11. NM02
    sampai skang cheqna masih guna perkataan tu tau

    ReplyDelete
  12. emme
    bukak ikut nuffnang..cheqna pun tak pandai gak..sape erk yang ajarkan dulu2 ni....mawar berduri kot..

    ReplyDelete
  13. bitt
    lagi lama lagi banyak kuar perkataan mengarut2 kak oi..hahaha

    ReplyDelete
  14. wahida
    ntah2 ye kot blog akak blog lucah muahahahahaha
    larikzzzzzz

    ReplyDelete
  15. imanshah
    dok tau la demo ni nak cari gapo namo...=)

    ReplyDelete
  16. eelobor
    blog orang lain lagi pelik kot yang kuar ni...hahahaha

    ReplyDelete
  17. abah khalisa
    kalau ni blog lucah kompem dah lama cheqna kena bambu hahahaha

    ReplyDelete
  18. Linda
    mungkin r kak
    ohh kak linda yang manis...auwwww

    ReplyDelete
  19. cik ina do do cheng
    diorang nak buat kajian kot..=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~