Sep 13, 2011

~ as a normal human being..memang cheqna kengkadang dok kuat~

assalamualaikum
nekad untuk tidak memikirkan apa jua dugaan mendatang...tapi..bila tetiba pagi2 lagi dah dapat mesej dari private nombor tu..geram weh....cheqna tak mboh nyupoh seranoh...sebab takut akan diapa2kan...yela..lelaki ni tak leh cara baik cara halus digunakannya kan??bukan semua lelaki sebegitu...cheqna tahu...jadinya cheqna diam je...tak balas msej2 tu..malas...tapi sedikit sebanyak turut mengganggu mood cheqna
pada anda semua...yang sayangkan cheqna...doakanlah moga cheqna kan baik2 saja..hubungan cheqna ngan incik tunang akan makin erat dah kuat dengan dugaan ini...takkan kena kahwin cepat2 semata2 nak elakkan mende2 macam gini kan???apepun anda semua doakanlah yang terbaik untuk cheqna....selain doa dari cheqna sendiri.....doa anda2 semua juga insyaallah akan allah makbulkan...doakanlah moga cheqna bahagia dunia ahirat...terima kasih atas doa anda...cheqna sayang anda semua....
yang silent reader pun..doakanlah cheqna ye..terima kasih =)

37 comments:

  1. hi cheqna..thx for dropping a comment at my blog.

    semoga cheqna dilimpahi kasih sayang yang banyak...amin

    ReplyDelete
  2. semoga org tu insaf dan sedar...sian plok cheqna. ni le dugaan org nak kawen..semga selamat semuanya dan harap cheqna kuat..

    ReplyDelete
  3. smoga kakna selamat n bahagia di dunia n akhirat....

    ReplyDelete
  4. smoga kakna selamat n bahagia di dunia n akhirat....

    ReplyDelete
  5. semoga apa jua urusan cheqna..dipermudahkan oleh-NYA.aminn

    ReplyDelete
  6. Insya Allah... doa orang yang di aniayai di makbulkan Allah.

    ReplyDelete
  7. sabar la cheqna..hidup kita setiap hari mesti ada dugaan..

    ReplyDelete
  8. slm aidilfirti..
    smoga hubungan cheqna n tunang kekal hingga ke jinjang pelamin yer...
    dugaan bertunang ni mmg kuat..smoga cheqna tabah yer..

    ReplyDelete
  9. sabar...
    ecah pun dulu pernah diganggu...
    huhu paham perasaan cheqna....
    mood kacaw kan...

    ReplyDelete
  10. kita berdoa agar dipelihara jodoh kita... amin.

    ReplyDelete
  11. Semoga cheqna diberikan kekuatan & kesabaran yang tinggi..

    Dugaan tunang tu cheqna, harap cheqna & en.tunang sabar & ada bahagia untukmu:)

    ReplyDelete
  12. Mama pun sayangkan Cheqna. Semoga semuanya akan baik2 sahaja. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  13. sabar-sabar dugaan orang bertunang..abah bertunang 3 bulan je terus langsung..
    Turun lambat naik cepat

    ReplyDelete
  14. xpe cheqna..yg penting che abe tau dan paham..benda2 gini mmg takkan pernah surut..kalau dah kawen pun gitu...adaaaa jee

    ReplyDelete
  15. banyak2kn sabar..org kata saat bertunang ni memang pelbagai dugaan akan dtg...:)

    ReplyDelete
  16. marinahunny
    terima kasih kak na..
    tu kate...sib baik cheqna ni jenis gini...kalu cheqna kurus comel lote lagi teruk kot hehehehehe

    ReplyDelete
  17. eelobor
    amin...harap2 allah kan makbulkan doa2 cheqna..

    ReplyDelete
  18. happyirfa
    tulah..insyaallah...cheqna pasti kuat =)

    ReplyDelete
  19. intan morsalin
    amin amin amin ya rabbal alamin....
    *sambil raup tangan ke muka*
    terima ksih=)

    ReplyDelete
  20. adarnadzmie
    doakan yang baik2 ye kak=)
    amin...
    terima kasih =)

    ReplyDelete
  21. qemaishak
    ouh..terima kasih atas doa itu
    insyaallah bahagia yang diharap pasti kan menjelma =)

    ReplyDelete
  22. mama
    meh peluk meh...sob sob sob
    terima kasih mama =)

    ReplyDelete
  23. idazs
    sebab tu cheqna tak jawab msej tak jawab kol dari mamat tu..
    =)

    ReplyDelete
  24. abah khalisa
    tu la...erm...harap2 cheqna ngan incik tunang selamat hingga ke akhirnya la...

    ReplyDelete
  25. queen
    setakat ni alhamdulillah lagi
    insyaallah dugaan ini pasti akan dapa diharungi jua =)

    ReplyDelete
  26. owhhh masaalah dtg kepada kamu yer...sorry kalo komen tadi ada kaitan dengan topic ini...

    saya sentiasa doakan yg terbaik dan dimudahkan segalanya utk kawan2...harap cheqna sabar banyak2...jadikan ia pengalaman utk memantangkan usia perhubungan cheqna...yg pahit jadikan pelajaran...yg manis tunggu kawin yerr..akekekekkee...sabaq naaa

    ReplyDelete
  27. bitt
    amin..
    terima kasih kak..moga2 doa akak akan dimakbulkan allah

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~