Sep 21, 2011

~ antara yang berjaya menakluk hati cheqna ~

assalamualaikum..
saje nak share..antara citer2 melayu yang berjaya menakluk hati cheqna skang ni adalah.....
besh..sangat citer ni.....dan antara faktor yang menyebabkan citer ni besh adalah sebab diadaptasi dari novel...=)
novel upenyer..kata2 kat luar tu besh.."Ya Allah..bilakah waktunya aku akan dipertemukan dengan pemilik tulang rusukku.."..ouhhh sangat touching disitu...
yang ni pun layan gak...gosip2 pasal pelakon utama dan juga penyanyi lagu ost citer ni tak mengganggu cheqna untuk tengok citer ni.....yang penting jalan citer besh...
teringin nak tengok yang ni..first episod dah terlepas...besh ke????nak try tengok r malam ni...moga2 mataku tahan..almaklumlah....suka tidur awal kan.....nak tengok sebab lagu ost besh woooooo...hahahaha
eh...sorry la anda2 semua...cheqna memang agak sibuk sejak akhir2 ni..hari ni meeting untuk setelkan bab pogram bulan 10,11, dan 12...sudahnya memang full r....sebab tu bab kahwin  tolak tepi lu...hahahahaha alasan baik punyer......=)
malam2 je cheqna leh online...nanti cheqna jenjalan semula ke rumah anda semua yer...sila jangan marahkan cheqna....nantikan citer2 yang menarik dari cheqna kecuali citer mamat tuttttt...hehehehe yang penting anda semua doakan cheqna..thanks =)

26 comments:

  1. ketga-tiga tak pernah tengok :P :P ....sekarang remote kat incik suami jadi cerita2 cenggini memang dia tak layan :P :P so sad T___T

    ReplyDelete
  2. sama ar idah wehi jugak..kalu dok dang kelih kat tv..apelg curi2 masa tgk kat opis dkt tonton.com..hehehheh

    ReplyDelete
  3. Kasih Alia dah habis dengan episod terakhirnya petang semalam.

    Mama sekarang cuba nak fokus pada KEIMANAN CINTA walaupun selalunya mama tak punya masa nak tumpukan perhatian pada drama2 di tv. :)

    ReplyDelete
  4. semua tak pernah tengok cheqna..huhu.
    Mcm tak sempat je nak tengok drama skrg. Sibuk dengan anak2...

    ReplyDelete
  5. abah layan pula cite mlm td..yang fasha senduk tu..yang botak tu terbaiklah berlakon

    ReplyDelete
  6. kasih alia jer ada join sama..yang lain belah malam kan..comfirm iz xleh nak layan sebab iz cepat mengantuk..kul 9 dh nguap2 cari bantal..:)

    ReplyDelete
  7. nak tya, kenapa qausar n qistina kena tikam...

    ReplyDelete
  8. cik dah faridah
    dok pandai nak tgk kat tonton =)

    ReplyDelete
  9. mama
    tertengok gak keimanan cinta malam tadi macam besh je

    ReplyDelete
  10. yus
    kak...cheqna tengok atas citer gak..maklumlah malam2 biasa tidur awal =)

    ReplyDelete
  11. abah khalisa
    senduk terus ye v..hahahaha
    botak memang besh =)

    ReplyDelete
  12. iz
    sama r tapi sebab sangat minat ngan stanza cinta sanggup tu tunggu

    ReplyDelete
  13. NM02
    masa qausar qistina n nadin kuar sama2..time balik ada pompuan sekat kat tepi jalan bagitahu kete rosak so qausar nak tolong walaupun qistina n nadin tak berapa kasi...sudahnya mereka kena rompak...n kena tikam lalu mati....last2 mama anis pun mati..sekian terima kasih =)

    ReplyDelete
  14. maya mayana
    smalam cheqna tegok gak..ok la citer ni..

    ReplyDelete
  15. Sy susah nak suke tgk cite2 cinta mcm tu...tp klu mcm edisi khas tu, sy suke! Heheheheh!

    ReplyDelete
  16. mommyfara
    apasal susah nak suke??tak suke koya2 ke??hehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~