Sep 29, 2011

~ akhirnya...masa yang ditunggu tunggu ~

assalamualaikum
anda rindukan cheqna ke????amende??tidak???ouhhh sangat kejam disitu...takpelah...tak rindu kat cheqna pun....nak hapdet jugak....majuk disini...=)
ok...seperti sedia maklum..cheqna kan sibuk ngan odit modit ni...dan akhirnya sampaila masa untuk diodit pada 29 September 2011...wahh macam ntah apa2 tarikh ni...takut sehhhh...
memang tak senang duduk/berdiri r cheqna n dak2 opis yang lain...sangat menguji dan menduga...tapi dalam2 serabut nak handle bab odit cheqna as usual boleh gak layan mende2 lain..like citer korea...dah tensen ngat mikir ke odit baikle buat mende lain...well...
28 September 2011..shahlan kena odit kat besut..ya Allah..cheqna punya la takut....yela sebab hari khamis turn cheqna pulak...walaupun semua fail dah setel tapi cuak la jugak..almaklumlah...first time diaudit...tunggu kol dari shahlan....dengan penuh kedebaran...wah ayat.....sabo jela...
shahlan kol....wah..macam2 shahlan bagitahu..dan part paling besh..
"kak..kak tak payah risau r...kak tak akan diaudit esok sebab shahlan dah kena ni kan"
(perbualan telah dialih bahasa..kang cheqna tulis dialek kami yang sebenarnya karang korang melopong plak)
kalau betul tak kena...memang melompat r cheqna...kalau kena..jawab jela apa yang ditanya kan....at least ada gak pengalaman....cuak??of coz la...tipu r kalau tak cuak....
lebih kurang cute macam ni r wajah kerunsingan cheqna skang...muahahahaha...sila percaya...
lepas dah setel odit esok..kompem cheqna akan berjalan2 ke umah anda semua dengan senang hati...tanpa perlu memikirkan apa2 lagi..dan of coz blog cheqna akan sentiasa berhapdet hinggakan anda tak sempat nak membaca..hahahaha...insyaallah....eleh..cheqna tahu ada silent reader cheqna yang susah hati sebab cheqna dah lama tak update kan??eleh..malu le tu nak ngaku.....=)
pepun..doakan cheqna yang terbaik untuk esok..thanks
daaaaa..

26 comments:

  1. cheqna, gud lux esok. be cool je, insyaAllah ok punye la kalu dah well prepared tu

    ReplyDelete
  2. good luck....=)
    all the best..hhmm,x sabar jgak nk tggu esk...nk buat maraton baca n3 cheqna ni...nk update smpai x terbaca ek???nampak gayenye kne mkn dpn laptop la esk ni...hehehe

    ReplyDelete
  3. alaaa... kasi chan la kan auditor tu...

    kalau semuanya elok, apa pulak dia org nak tulis dalam report lak nanti...

    hahaha

    ReplyDelete
  4. Jangan risau sangat, oditer2 tu bukan pandai sangat. Dia tanya kita, lepas tu jawapan kita dimanipulasikannya balik je! :)

    ReplyDelete
  5. comel banget wajah runsing cheqna!
    ekekekeke

    takat odit jahhh... relaks lah cheqna...
    insyaallah... boleh lah jawab nanti tu!

    ReplyDelete
  6. Sape kate tak rindu? Dok tgk, mane dia si curahan rasa nie? Tak de cite baru pun? Huhuhuhu!

    ReplyDelete
  7. docmuda
    i berdebar u..tak senang duduk dibuatnya...=)

    ReplyDelete
  8. mama achik
    ketua oditor yang datang sini
    kalaulah memang dapat dimanipulasi memang besh r..
    hahaha

    ReplyDelete
  9. miloais
    cheqna ni dalam apa jua keadaan mesti comel...hahahahaha dushh statement poyo
    sebab ni first time diodit kan..memang agak berdebar r

    ReplyDelete
  10. mommyfara
    nanti pas habis odit cheqna update ok =)

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah, takde apa2 tu.

    Cheqna boleh jawab punya...:)

    ReplyDelete
  12. cuak pun comel lagi muka tu...hehe

    all d best ok :)

    selawat byk2

    ReplyDelete
  13. mamanoriz
    hehehehe..always comel =)
    thanks kak =)

    ReplyDelete
  14. hahahahha mcm mana perasaan boss yg kena audit kann aekkkkkkekee pengsann mesti dia mc tak...akakakka

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~