Aug 18, 2011

~ sengal di pagi hari ~

assalamualaikum
hari ke 18 puasa..
743am sampai opis...
ye..sekali lagi cheqna mamai...
menekan remote kereta untuk membuka pintu bilik cheqna kat opis..
yer..sila gelakkan cheqna secara berjemaah
sekian terima kasih =)

46 comments:

  1. Apa yg bersarang di minda sampai jadi gitu?... Ingat nak Raya tu....:)

    ReplyDelete
  2. hahha..teramatla nakal..tau la nak kawin kakna..hhehe..

    anda di tag..hehe

    ReplyDelete
  3. mu laloq naper cheqna

    meh dengar ni

    muahahahahahahahahahahahahahahasssss

    jgn mu jumpa tuneng mu.. mu tekan remote jugak.. ahaksss

    ReplyDelete
  4. ngeeeeeeeeeee ...tak gelak senyum jerp :P :P jgn nak bukak peti ais tekan remote kete sudahlah cheqna oitttt ;) :) :)

    ReplyDelete
  5. Cheqna,

    itu kes yang kRina kena 1st day puasa tahun lepas.

    tekan no pin bank untuk kod entrance masuk ofis. hehe...

    ReplyDelete
  6. kakzakie
    entahlah kak...banyak sangat yang difikirkannya ni kot...hehehehe
    gelak sorang2 cheqna tadi =)

    ReplyDelete
  7. amyliana
    kahwin??lambat lagi...
    mikir nak cuti je ni..nak berehat

    ReplyDelete
  8. Nm02
    laloks air sejuk kak hahahahaha
    jom gelak sama2..
    lama doh dok jupe ni...dok taulah kekgi kalu jupe tekan remote gok..hahahaha

    ReplyDelete
  9. mb
    nak try r karang jadi ke tak..hahahaahaha

    ReplyDelete
  10. azrina 0307
    cheqna ingat lagi..seminggu lepas kak rina buat macam tu..cheqna plak yang buat perangai yang sama macam hari ni heheehe

    ReplyDelete
  11. wakakakaka...

    kritikal betul khusyuk puasa ek, sampai gitu mamai dia ;)

    ReplyDelete
  12. erk!!!...ish,kne cipta pintu khas tuk cheqna ni..pintu yg bleh sense khadiran cheqna,xyah la ssh2 nk bukak pintu nnt....

    dh lme rsenye x tnggal jejak ni...jd pmbaca je..*kadag2 mlas sbb line mengong*

    ReplyDelete
  13. mamanoriz
    masalahnya tak poser pun..hahahahahaha kantoi

    ReplyDelete
  14. doc muda
    ingatkan dah tak sudi singgah sini lagi =)

    ReplyDelete
  15. erm.... cheqna dah nak kena cuti raya la ni kan.....

    ReplyDelete
  16. aku tak nak gelakkan ko cheqna sbb aku takde mood ni...huhu...

    ReplyDelete
  17. ala cheqna cik ina tahulah ko nak tukar pintu karenkan.jap cik ina nak gelak.

    ReplyDelete
  18. farihah
    cheqna pun senyum sendirian tadi..ngok ngek tul...

    ReplyDelete
  19. cik ina
    hahahaha
    ye kot
    hah..silala gelak ye =)

    ReplyDelete
  20. hahahaha lawok cheqna...mamai di pagi hari nih.

    ReplyDelete
  21. lawak la cheqna ni..senyum sorang kak ain ni haa..

    ingat ape tu..ingat nak raye ke atau asyik teringat en tunang jer...

    ReplyDelete
  22. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    erk tak cukup.. nak sambung lagik..
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha

    ReplyDelete
  23. qemaishak
    doh nok wat gane kak eh..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  24. Wahh canggihnya pintu bilik ofis guna remote ye cheqna.. hahahaa.. mamai di bulan puasa biasalah kan.. ^__^

    ReplyDelete
  25. Lelaki ini
    tu la pasal..sabo jela ngan minah sengal ni =)

    ReplyDelete
  26. Lia
    cheqna kena cadangkan pada pihak atasan ni hahahaha

    ReplyDelete
  27. hahahahahahahahahahahahahha.....
    kelako kelako......

    ReplyDelete
  28. zue annaleeya
    lambat ngguh kak zue..orang lain pah langit ija doh heh....hahahaha

    ReplyDelete
  29. ekekeke.....................;D
    lawak la...blh byangkan...hihi

    ReplyDelete
  30. nasib baek sebelum tu xde ape2 berlaku tauk...hehehe

    ReplyDelete
  31. bitt
    pagi2 masuk opis....hehehehehe
    kalau sebelum tu ada mende2 berlaku nape agak2nyer ye ? hehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~