Aug 3, 2011

~ kemana menghilangnya mereka ~

assalamualaikum
ngantuk ke????
lalalalalalal..korang ni kan asal pose je ngantuk..asal pose je ngantuk...asal ngantuk je nak tido..hehehehehehe termasuk cheqna la tu...
cheqna duk telek2 ke blog cheqna...tetiba teringat ke rakan2 alam maya yang dah lama tak dengo kabo..sama ada mereka2 tak aktif or mereka dah private mereka punya blog...
antara mereka yang cheqna rindukan adalah :
1 ) Kak linda...lebih dikenali dengan nama glemer linda manis...kat fb aktif...oittt cik kak....mood tak de ke???mencik tau.....dah lama tak baca hasil nukilan akak ni....seru la mood tu balik....
2 ) kak nita kiyut..blog dia dulu kalau tak silap namanya gugaga apebende ntah..lupa dah...dulu rajin gak berhubung melalui fb bila kak nita dah kureng aktif ngan blog..pahtu skang senyap je...suka gak baca blog kak nita ni....
3 ) kak arnirina....mana pegi ntah akak ni....blog dia punya url pun cheqna dah lupa..ada sesape pernah baca blog kak arnirina ni??
4) kak ain mamadanishsarah..yang ni lagi sorang..mementang duk berjiran ngan kak linda...pun terkena penyakit kak linda erk??ke kak ain alahan dok leh buka blog sejak mengandung ni????
erm...sape lagi erk?????mereka2 ni antara yang terawal cheqna kenal r semenjak cheqna melibatkan diri dalam dunia blog ni.....wah ayat tak leh blah =)
dimanapun mereka...cheqna tetap doakan yang terbaik buat mereka..=) 

8 comments:

  1. linda manis tu, saya biasa jugak jenguk blog dia, tapi lately ni name linda manis lame tak muncul dlm Reading list saya...ape FB dia Cheqna?

    ReplyDelete
  2. aler tak kenal la mereka kecuali kak ain mama danishsarah...kami siap pernah berjumpa lagi....dah bersalin kot skrg ni....

    jgn lupa sertai teka teki mdm....

    ReplyDelete
  3. emme
    cari je kat friend cheqna tu nama linda...

    ReplyDelete
  4. ~asha~
    kan ain sarat doh kot nyer...
    cheqna sertai doh...moga2 menang hehehehe

    ReplyDelete
  5. tu la cheqna..saya pon ada gak carikk2 yg mana lama menghilang :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~