Aug 8, 2011

~ hasil kajian cheqna mendapati.......~

assalamualaikum...
selamat  8 ramadhan...tengah pening mikirkan menu bukak poser ke??ala..apa susah..BARAM PARAM kan ada...sediakan duit je......hehehehe..bagi yang rajin masak...silala google menu2 yang besh ye pahtu share kat sini...cheqna tumpang tengok jela..nak  buat malas hahahaha
kali ni nak share sesuatu setelah cheqna memperhatikan...meneliti....hahahahaha akhirnya dapatla hasil dapatan kajian cheqna...wah tetiba kajian ni...hahahahaha..
ok..camni....dari permerhatian cheqna...kebanyakan dari kita ( blogger ) la menghabiskan masa untuk berblog masa opis hour kan??betul tak??sebabnya cheqna kata camtu...sebabnya..sebabnya..bila cheqna update blog hari sabtu n ahad mesti kurang punya yang datang menyinggah dan tinggalkan jejak...ye ye..cheqna tahu blog cheqna ni tak seberapa pun tapi jelas nampak beza tau..kalau time hari bekerja (isnin - Jumaat ) kompem komen banyak kat n3 cheqna...errr..ke cheqna yang perasan ni...ko bajet ko macam redmummy ke cheqna??hahahahahaha
mungkin bagi kebanyakan blogger..sabtu dan ahad adalah hari rehat...hari bersama keluarga..apatah lagi kalau yang dah ada anak kan??macam cheqna tak pela nak mengadap lappy 24 hours sekalipun tak de sape nak marah....lagipun rugi je bayo streamyx kalau tak guna...hahahahaha
tak kisahlah...janji anda2 semua sudi menyinggah dan tinggalkan jejak kat umah cheqna yang tak seberapa ni...sayang anda semua.....mmmmmuuuaaaaaahhhhh...

14 comments:

  1. akak weekend berjalan biasanya. Tu yg tak buka pc tu..huhu

    betul lah tu pemerhatian cheqna tu rasanya...

    ReplyDelete
  2. lea weekend memang merayap je ngan suami.bukak blog pun time malam je

    ReplyDelete
  3. betulla tu...
    kalu cheqna apdate sabtu ahad insyaallah cdah jenguk.....kan ari keje tu kat trg..huhuhuuh

    ReplyDelete
  4. hehehe memang selalu on9 time ofice hour jerk...
    sbb bukan selalu blh on9 haha kdg2 kene block muahahaaaa

    kat umah kalo on9 pun kdg2 n pastu sekejap jer...huhuu bising lak mak asyik ngadap itu aje katanyer...ekekeee

    ReplyDelete
  5. Mama bukan tak boleh mengadap blog dari rumah, tapi mama tak selesa menggunakan lappy! :)

    ReplyDelete
  6. wiken adalah hari bersama keluarga
    kalo on pc - konpem peminat dua orang kat rumah pun nak join sama - dan bakal berlaku peperangan merebut kerusi
    hahahahaha

    ReplyDelete
  7. betul la kajian tu cheqna weh sebab qema jarang buka blog kat rumah sebab banyak lagi keja nak buat bila kat rumah hihi

    kat opis ni, sambil buat keja sambil blogwalking gitu hehe, sebelum balik keja setel, blog setel gitu:)

    ReplyDelete
  8. ye betulll...sabtu ahad mmg x usik de lappy tuh...pandang pun tidak :)

    ReplyDelete
  9. last weekend bulan2 pose ni....cepat tul rasa dahaga..dah la takde buat keje sgt....penat jugak kalo byk rehat ni kan..

    ReplyDelete
  10. aku lak mmg tak kuasa nak hapdet sabtu ahad ni nok...itu time bersama keluarga...
    main masak2 kat umah lagi besh tau...

    ReplyDelete
  11. erm.. rajinnyer wah kajian yerk... biasenyer ujung minggu adalah hari utk family... tu yg x sentuh lappy langsung.. hehe

    ReplyDelete
  12. salam..
    ermm..tau tak pe?
    penyalahgunaan harta
    syarikat tu..he he

    ReplyDelete
  13. akekekekeke saya pulak singgah bila dapat waktu free....tak kira hari sabtu dan ahad..yg pasti hari sabtu dan ahad jarang nak keluarkan entry sebab nak blogwalking ;)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~