Aug 17, 2011

~ dari semalam lagi....~

assalamualaikum
hai hai hai...
buat ape tu???
meh cheqna nak share sket kesibukan cheqna ni...ye..cheqna tahu orang lain pun sibuk gak...tapi saje nak mencelah disini....
ermm dari semaring ( semalam + kelmarin = semaring ) cheqna duk sibuk usha fail2 kes cheqna sebab cheqna akan diaudit CI ok...audit CI akan datang pada 15 September 2011..mau tak cuak...walaupun fail2 cheqna always cheqna update tapi cuak gak..yela..CI tu..kalau audit dalaman tak dela cuak sangat...cuak jugak tapi 20sen je..kalau audit CI ni cuak 200sen..=)

antara fail yang cheqna lembang..err lembang tu maknanya..erm...erm..camana erk nak kabo...lembang tu macam kecah2kan...err..kecah2 tu tau ke???ala...ghasak r...hahahaha
yang tadi atas kusi..skang atas meja plak....mana leh tak orenkan tu,..terdedahla maklumat klien cheqna...kang tak pasal2 cheqna masuk mahkamah kan....
kena kemaskan sekali buku2 indeks..buku daftar..biar telly ok...
yang dah siap di semak...rajinkan cheqna??hahahaha...ekceli...dalam kesibukan bekerja..cheqna still gak dapat update blog..berjalan2 kat umah anda semua...ada yang tertanya..cheqna ni tak de keje lain ke??asyik mengadap komputer 24 jam ke???cheqna akui..cheqna memang always depan komputer..yela..sebab keje semuanya dibuat dengan menggunakan komputer kan??hehehehe..
ginilah..semua orang diberikan 24 jam sehari..setau cheqna tak de lagi orang diberi 24 jam setengah ke..23 jam ke...semua sama..24 jam sehari...so pandai2 la setelkan apa2 yang patut dalam masa 24 jam tu...kalau orang lain boleh..nape kita tak leh kan???bagi cheqna..berblogla selama mana yang kita suka..janji keje hakiki tak terabai ok..
dah..sambung layan lagu raya plak...=)
errr..hari ni banyak plak cheqna update ye??hehehehe 

16 comments:

  1. wah..bizynya....penoh kecah2 meja tu ..btol ke ayat ni cheqna? hahhahaha

    ReplyDelete
  2. paling suka buat keje2 file2 gini..hadeeii.. keje cani ralit..tau2 eh..dah petang..hehehhehe

    nampaknya nik kene tukar bidang ni...

    psst..cheqna...macam mana nak check samda seseorang tu dapat bantuan JKM ke tak ye?..die duk tganu...ke cheqna buleh check kan?

    ReplyDelete
  3. Mama pun keje gak. Tapi kalau ngadap keje sampai tak angkat pale.. mengong plop rasanya! ;-)

    ReplyDelete
  4. kecah2 tu tahulah...kalau asyik ngadap fail je pun boleh termuntah dik..

    ReplyDelete
  5. meja penuh
    tak cukup meja, atas kerusi lagik
    ni keje2 kene siap sebelum cuti raya tau Cheqna! hehehehe......

    ReplyDelete
  6. betul tu cheqna...blog blog jugak...kerja hakiki kena siapkan jugak...

    ye dok?

    ReplyDelete
  7. queen
    daerah mana???kalau tau nombor ic cheqna leh tolong cek..

    ReplyDelete
  8. maya mayana
    itu la pasal...
    boleh muntah ok...

    ReplyDelete
  9. emme
    yup..kene setelkan sebelum cuti raya...

    ReplyDelete
  10. wahida
    hor la..
    keje hakiki kena wat...kalu dop..sendiri mau jawab r=)

    ReplyDelete
  11. hehehhe betul gak tuh....buzy kat opis syokk dgn masa 24jam...tapi bz kat umah tak perasan mana 24jam tuh..akekkekeke adehhh wahh lagu raya sudah keluar ehhh tapi semlm ada dengar iklan mooncake bukankah itu lama lagik....haihhh

    ReplyDelete
  12. bitt
    bizi kat umah memang tak perasan..sedar2 eh dah tengahri..eh dah petang..raya dah tak lama ok =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~