Aug 26, 2011

~ alhamdulillah ~

assalamualaikum
alhamdulillah...
semalam tengahari tetiba blog cheqna tak dapat dibukak....remove katanya..hah cuak....try tanya amyliana...dia yang susah payah membantu...thanks amy..sayang amy lebih la....
dan skang..blog cheqna dah kembali kepada asal..
cuak weh...dah hampir 2 tahun berblog..mesti  banyak mende yang dah dishare.......
pepun..selamat bercuti berhari raya buat semua.....

14 comments:

  1. sempena bulan baik ni, saya dengan rendah diri memohon ampun dan maaf atas keterlanjuran kata atau kekasaran bahasa

    salam aidilfitri daripada
    Tinie-Aelek-Fatin-najwa

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya anakandaku. Jangan terlebih gembira ya... :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya aidilfitri buat cheqna sekeluarga...

    maaf ya dari kak ain kalau ade silap dan salah...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....nasib baik...so,apa kes sbnrnye ni???dah siasat ke blom???

    ReplyDelete
  5. ohh... semalam iols try gak masuk blog cheqna... tak leh... ingat kena block ke hapa....

    sib baik dah ok sekarang! :D

    ReplyDelete
  6. patit la bukak pagi tadi dah tak de ..ish...musykil jugak :P :P


    Selamat hari raya cheqna :)

    ReplyDelete
  7. itu la pasal, tetiba x leh komen semalam katanya dah di remove. kenapa pula ek?

    saya ingin mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan selamat menyambut lebaran, ampun dan maaf jika sekiranya ada komen saya sebelum ini yang boleh mengguriskan hati awak.

    ReplyDelete
  8. dahlah cheqna pemgomen TOP 5 kat blog abah, kang tkde sapelah nak komen blog abah lg..hehehe..seb bek ok ye

    ReplyDelete
  9. cheqna...ye ker smlm ader problem..hukhuk..xper dah setel yea..

    selamat hari raya!
    mohon ampun ader ketelanjuran bahasa...:)

    t.care..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya & maaf zahir batin andai ada salah dan silap kty selama kita berblogging nie.

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya aidilfitri yer cheqna...maaf zahir dan batin selama kita berblog :)

    ReplyDelete
  12. Salam... ingat blog dah diprivatekan... masuk tak bleh...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~