Aug 14, 2011

~ alhamdulillah ini tahun ke3 kami melaksanakannya ~

assalamualaikum
alhamdulillah....petang semalam...cheqna dan juga rakan sejawatan bersama pasangan masing2 selamat berbuka poser bersama2 untuk kali ketiganya....alhamdulillah...Allah mempermudahkan segalanya....berbuka puasa bersama2 adalah agenda tahunan kami...bermula tahun 2009..sampailah skang dan insyaallah akan diteruskan sampai bila2.....insyaallah..
lokasi kami berbuka adalah di Restoren Maidah, Jalan kamarudin...kuala terengganu...antara yang join adalah kak oya bersama suami dan anak2...izarina bersama suami dan anak...shahlan alone...wani bersama incik tunang dia dan cheqna bersama ma dan juga incik tunang.....
meja kami golongan wanita...err...tak termasuk anak bongsu kak oya buat masa skang iaitu zafreen....
mens side...suami kak oya yang snap ini gambo.....err nazeem ( anak sulung kak oya ) what r u doing dear??bertafakurkah??hehehehehe...korang mesti tercari2 incik tunang cheqna di mana kan????hehehehehehe..
eh eh..sama lak kedudukan ngan incik tunang....yang depan sekali baju hitam tu ma cheqna ok....tak salah bawak ma sekali...takkan nak bawak incik tunang je kan...wani tu lain r sebab family dia jauh...cheqna plak takkan nak biarkan ma buka pose sensorang kan??cheqna plak bergumbira bersama2 teman..ouhh..sangat kejam bunyinya.....hehehehehe...jadi angkut sekali ngan ma....
well..motto kami adalah bergambar di mana sahaja.....hahahahaha
tok ma with adam..tahun lepas adam dalam perut...lupa lak nak tanya...tahun ni tak de sesape ke dalam perut erk????hahahahaha
comel kan adam senyum??geram......
yang ni memang happy family...sangat2 besh anak2 kak oya ni..tahun depan tambah lagi sorang ye kak oya..hehehehe...kak oya plak sibuk duk suh kami ( merujuk kepada cheqna n wani) yang menambah ahli tahun depan...insyaallah...tapi cheqna mungkin tak sempat la kot....wani mungkin sempat...hahahaha.. mati aku kalau wani baca statement ni takpun suh shahlan r bawak pertambahan ahli sekali.....=)
tuan tanah kedaung bersama incik tunang...ma cheqna yang snap ini gambo....jauh la plop ma...hahahaha.. agak2 berapa ketinggian kasut yang cheqna perlu pakai untuk menyamatinggikan dengan ketinggian incik tunang ni???hahahaha
pepun..malam tadi memang besh...insyaallah tahun depan plan lain plak...sebab insyaallah kami berdua (wani n cheqna) akan berubah status..shahlan belum tahu...mungkin mengikut jejak kami jugak kot.....ermm..sedihla plak bila mengenangkan ini adalah ramadhan terakhir as a anak dara..insyaallah kalau diizinkan Allah....
hari ini???di rumah sahaja...=) 

20 comments:

  1. best buka posa ramai2 gini ni cheqna, makan byk pun xsedar hihi

    ReplyDelete
  2. encem en tunang dia tuh..hehe

    kak ati tak sempat berbuka
    diluar lagi..lepas segala hal
    selesai baru boleh bersuka ria :)

    ReplyDelete
  3. bestkan bila berbuka dgn kawan ramai2 dgn kawan.. :)

    ReplyDelete
  4. amy pun harap ni ramadha terakhir as anak dara..huhuhu

    ReplyDelete
  5. cheqna , rajinnye update.... ari ni nak update, tapi takde gambar la nak letak, tunggu la, kalo ade gambar, ade la update, hehehehe...

    Selamat Berbuka puasa Cheqna n incik tunang, heeee~

    ReplyDelete
  6. mesti seronokkan bile berbuka ramai2 mcm tu..kak ain ade jugak berbuka diluar dgn kawan2 ofis n bwk keluarga masing2...

    kalau cheqna ade baby mesti la comey mcm mamanye kannn...

    ReplyDelete
  7. qemaishak
    memang besh..
    eh..sedar kaba lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  8. ati masrif
    ni kalau dia baca mesti kembang 2 mangkuk ni =)
    besh kak ti....takpe..dah setel keje bolehla berbuka di luar ye =)

    ReplyDelete
  9. Lia
    cheqna pening jap baca ayat lia
    ahahaha
    pepun memang besh =)

    ReplyDelete
  10. emme
    cheqna memang rajin...hahaha masuk bangkul angkat sendiri...=)
    ok..jangan lupa update ok

    ReplyDelete
  11. ainnoraini
    memang besh kak =)
    insyaallah...moga2 cam tu la....

    ReplyDelete
  12. anisalya
    memang tak de r gambo makanan...semabang punya pasal..lupa hehehehee

    ReplyDelete
  13. Nampak kuruslah anak mama di bulan puasa ni! :)

    ReplyDelete
  14. mama
    hah????
    ye ke???
    kalaulah betul2 kurus...beshnya......
    dalam gambo tahan napas ma....hahahahaha

    ReplyDelete
  15. insyaAllah tahun depan bawak perut dah tu kot....ehehehehe kalo bunting pelamin..

    ReplyDelete
  16. ~asha~
    amin kak.....
    masinla mulut kak sha tu =)
    suke suke suke...
    galok teh...nikoh dok lagi...hahahahaha

    ReplyDelete
  17. amboi berbuka secara baramai-ramai.meriahkan sesekali. rasanya first time cik ina nampak tunang ko, amboi tingginya.

    ReplyDelete
  18. cik ina do do cheng
    memang sangat besh...
    memang dia sangat tinggi..nasib r cheqna pendek huhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~