Jul 18, 2011

~ tanya sket..~

assalamualaikum..

hallluuuu

ni cheqna nak tanya sket..antara Petronas dan Shell..mana lebih besh????

ek eleh cheqna....petronas ke shell ke...ko bukannya isi minyak sendiri...pekerja kat situ jugak yang isikan...takpun incik tunang jugak yang isikan....

biar r..at least cheqna tahu nak tuju stesen minyak mana...... 
lalalalalalala

26 comments:

  1. kwn pakcik botak ada keja kat petronas, katanya petronas enjin jd bersih tp minyak mahal skit. shell jimat dan blh pecut mcm F1 hahahaha.. tp ari tu PB test BHP pun ok lagi jimat..huhu

    k.na pakai shell ;)

    ReplyDelete
  2. itu la..k.sha pun dok tau jugak ni...tapi skrg guna shell..duk putrajaya dulu petronas memanjang..

    ReplyDelete
  3. shell lebih ok kut...jimat sket minyak

    tp kdg2 tibang gok petronas pong

    ReplyDelete
  4. my keta shell cam ok sket..leh rempit cam F1 egegegege

    lain keta lain henjin len sesedap petrolnye gamok nye kuts..

    ReplyDelete
  5. wasalam cheqna..kalu sebelum ni kty main isi je ikut suka..mana nampak stesen minyak..

    lepas tu along tegur dia kata tak elok , minyak cmpr2..incase emergency..

    jadiknya kty stick pada petronas..kata nya minyaknya enjin jdk bersih..

    ReplyDelete
  6. harus la SHELL!!

    dah lama tak masuk petronas sbb minyak mahal dan kurang kilometer...

    hubby yg ckp...

    ReplyDelete
  7. Mama tahu duduk dalam kete je... lalalala... :)

    ReplyDelete
  8. marinahunny
    ye dok kak na?
    cheqna lening pakai petronas..sini payah ekpom shell..hok terdekat nung kat ikbn wakaf tapai nung

    ReplyDelete
  9. asha
    doh hok ane se sedap kak sha pakai???
    shell ke petronas??

    ReplyDelete
  10. cik dah
    cheqna jenis setia..
    dang petronas gok petronas jela..dok berani doh nak tuko hok lain

    ReplyDelete
  11. attys
    tu r kakty..ramai yang marah bila suka2 hati main bedal je minyak ni..efek ke enjin...
    cheqna macam nak try shell

    ReplyDelete
  12. wahida
    kalu tanya incik tunang..hurmmmm dia main bedal gok..tapi dia pakai petronas gak...

    ReplyDelete
  13. mama
    kalu incik tunang ada sebelah cheqna pun duk lam kete gak..=)

    ReplyDelete
  14. askm...slm perkenalan...singgah sini sbb nak tgk pendapat teman2 tentang shell & petronas...

    dulu akak pakai shell...pastu trsa cam shell x jimat le plak..leni duk tibai petronas jer...tp sama jer..dr shell ke petronas...gi kije ttp rm10 shari utk myk...huhuu

    i followww....

    ReplyDelete
  15. hibrid, jimat minyak,hahaha..saya tak jwp soalan kan, ehehehe...Shell, ramai ckp Shell, tapi....saya belasah je, dua2 pun boleh, slagi kereta boleh bergerak, heeee...

    ReplyDelete
  16. intan morsalin
    wsalam..salam perkenalan jugak..
    ouh ye ke kak??
    cheqna RM50 2 minggu untuk berulang alik dari umah ke pejabat yang jaraknya 50km sehari..

    ReplyDelete
  17. emme
    kadang2 fikir cam gitu gak...ghasak r minyak ape pun janji kita bergerak....

    ReplyDelete
  18. SHELL...
    tp kdg2 tuh bahang gi gok petronas pong...
    hehehe...

    ReplyDelete
  19. zueannaleeya
    kak eh..kat ajil koberang ni payoh ekpun shell..hok terdeka nung kat ikbn wakaf tapai nung...berasa gok nak pakai shell..tapi main jauh ngat bukan dier base weh..

    ReplyDelete
  20. dah biasa dengan petronas..walaupn ramai kata mahal..

    diorg kata caltex murah..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~