Jul 26, 2011

~ sibuk lagi????~

assalamualaikum
pepagi lagi..tak la pagi sangat...area kul 745am cheqna dah gerak dari umah menuju ke STB(P) Marang sebab ada program kat sana..program motivasi bukan rotibasi ok....=)..cheqna dilantik as a fasilitator dan dikehendaki mengendalikan ice breaking dan juga LDK 1 bersama Kak oya dan juga bebudak praktikal bawah seliaan kak oya....
alhamdulillah semuanya berjalan lancar...

barisan fasilitator yang sangat mannnttttoooopppppp...lalalalalalala...
otai2 kaunselor JKMNTrg....sila akui kenyataan ini ye shahlan =)...errrr..tak yah puji lebih2..cheqna tahu cheqna cantik...lalalalalala......hahahahahaha..err...maafla..bukan tak mau tunjuk apa yang kami lakukan tapi susah mau upload gambo sebab pelatih2 di stb ni tertakluk di bawah akta kanak kanak 2001...jadi kalau cheqna siarkan gambar mereka kat sini kompem muka cheqna lak yang masuk mahkamah nanti...tak mo tak mo tak mo....
err...balik opis pah habis pogram sebab slide ceramah untuk pak dan ibuk polisi lum siap esok....korang jangan tak tahu..esok cheqna kena bagi ceramah kat polis2 ye....ghasak...apa agaknya yang cheqna nak kelentongkan ni...hahahahaha
wish me luck ok =)

14 comments:

  1. Shahlan tu satu2nya fasi lelaki yang ada, ya? :)

    ReplyDelete
  2. hehee.. gud cheqna utk ceramah esok.. ^___^

    ReplyDelete
  3. fasilitator yang baju pink nampak cantik.sapalah dia tu. sentiasa bizi je, keja kat luar .bestnya, tak delah boring duk kat opis.

    ReplyDelete
  4. hiiii...rindu sy x????hehehe

    good luck cheqna tuk esok,n seterusnya smpai bila2...bkn tuk esk je...
    ala,pak polisi ngn ibu polisi msti enjoy punye lah besok ni..penceramah dibawa khas n fresh dari kebun duyan nih...msti best..

    ReplyDelete
  5. ternyata ckp cheqna ada benarnya... sibuk & keje tak dapat di pisahkan..ahahhaha.. btw g00d louck for tomorw ok..daaaa

    ReplyDelete
  6. mama
    yang tu bukan shahlan
    tu alif budak praktikal

    ReplyDelete
  7. cik ina do do cheng
    welll...lalalalalalala
    terima kasihhhhh* ala2 david arumugam*
    time bizi....time tak bizi...nengung r..=)

    ReplyDelete
  8. doc muda
    ai rindu sama yuuu la....
    fresh dari kebun duyan???
    nantikan n3 hari khamis ye lalalalala

    ReplyDelete
  9. sue
    keje dan sibuk memang sering menghantui mereka2 yang bekerja =)
    thanks =)

    ReplyDelete
  10. wahhhh cheqna....kana tang polisi tu susah laaaa nanti takot kena soal balik mcm mano??? akekekkeke tapi saya yakin cheqna bulehhh!!!

    ReplyDelete
  11. bitt
    dia soal cheqna???cheqna soal dia balik...muahahahahahaha
    insyaallah
    thanks ye =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~