Jul 11, 2011

~ nak sangat menipu...kena sutir....~

assalamualaikum
semalam lepas habis massage kami g minum2 kat pulau kambing waterfront...incik tunang ada cerita sesuatu yang menyebabkan cheqna golek suka.....hahahahahaha
mengikut citer incik tunang...lepas cheqna masuk bilik untuk dimassage...incik tunang disuruh rendam kaki r sebab dia nak massage kaki...sambil2 tu...ada staff pompuan yang entertain incik tunang tanya la cheqna ni sapa..so incik tunang jawab cheqna ni wife dia....wah ko...incik tunang memang cam gitu...kalau g mana2 n ada orang tanya cheqna ni sape dia always jawab cam gitu...kembang semangkuk jap cheqna hahahahaha...staff tu tanya lagi..dah ada baby ke????incik tunang jawab lum ada....anda tahu staff tu jawab apa????jawapan staff tu membuatkan incik tunang hangen jap....n cheqna golek suka.......
staff tu jawab..."oo....u tarak pandai ma....u kena belajar ngan saya punya sifu"
mendengar jawpan staf tu...incik tunang terdiam...dalam hati incik tunang kata....suka2 hati staf tu je cakap cam gitu.... 
bila incik tunang cerita ngan cheqna...cheqna pun bagi r sebijik ke incik tunang....cheqna kata padan muka...nak sangat menipu....amik sutir....hahahhahahaha..bengang giler incik tunang...
 lain kali jangan menipu ye incik tunang....=)

16 comments:

  1. muahahahaha...muahahaha...hahahaha..*gelakkan incik tunang..xpe,die x tau*...kahkahkah....wahwahwah...hahahaha...

    2nd round:..hahahaha...hahahaha...kahkahkah...wakakakaaka

    ReplyDelete
  2. hihihihi..len kali jgn tipus lagi kan..

    ReplyDelete
  3. eh ni 1st time tunjuk incik tunang..huhuhuuuu sesuaaiii!

    ReplyDelete
  4. baru napok muker incik tunang....
    pestaim tnjuk nih ork????
    royak ke incik tunang tuh, jangang suker nipu deh... hahaha....

    ReplyDelete
  5. atty's
    cheqna takut lain kali dia bagitahu dah ada anak la plop..

    ReplyDelete
  6. marinahunny
    seccond time kak na...
    nway thanks...=)

    ReplyDelete
  7. kak zue
    second time....
    hahahaha
    ok begheh..akan dibegitahu...

    ReplyDelete
  8. mrs eady..
    tu la kata..
    cheqna golek suker...

    ReplyDelete
  9. mawarberduri
    tu la...hahahaha
    nak sangat menipu....

    ReplyDelete
  10. tunang cheqna tu da tak sabar nak tukar title la tuh.. haha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~