Jul 4, 2011

~ MISTIK LAGI??~

assalamualaikum...
hai semua.....sibuk weh....
maring seharian ada pogram melawat terengganu..hehehehehe...sempena program 5-10 Julai ni r..semalam g LTSM(Lapangan Terbang Sultan Mahmud )..TTI (Taman Tamadun Islam)..TER (Terengganu Equestrian Resort) dan akhirntya mesyuarat kat Wisma Darul Iman Tingkat 17..semuanya makin sibuk apabila program tahunan sukan isteri wakil2 rakyat BN semalaysia semakin hampir....abaikan...bukan itu yang cheqna nak citer..
kejadian ni berlaku masa cheqna kusus kat PD baru ni..siang2 hari ok..bukan malam hari...
penat mengira hasil ujian..nak g toilet....sampai toilet...nampak toilet disebelah kiri cheqna nampak kaki..means ada orang la kan.....ok...no hal.....cheqna berjalan ke depan dengan niat nak masuk toilet bertentangan ngan toilet yang cheqna nampak ada orang tu....tiba tiba
"eh..apehal minah ni tak tutup pintu ni???" cheqna bertanya lam hati...
dan dengan tak tahu kenapa....cheqna boleh g tolak pintu tu..sumpah cheqna tak tahu nape cheqna nak g bukak pintu tu......fikiran macam kosong.....sebaik cheqna tolak.....
>

>
>

>
>
>
>
 tak de orangggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!habis kaki sape cheqna tengok tadi????????????????
terus terbantut hasrat nak buang air...cheqna kuar masuk kelas balik....tak citer lagi ngan kak uda sebab cheqna tahu dia memang penakut tahap ultraman nak habis kuasa.....
masa balik 30hb tu..dalam kenderaan baru cheqna bukak citer ni.....n guess what???kak uda pun nampak masa hari last kami kusus....
lalalalalalalalalalalalala....mistik kan?????kaki sape agak2nya tu ye????

12 comments:

  1. serem le cheqna, tetibe meremeng bulu rome kue...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  2. uiiii serammmm...berani cheqna g tolak pintu tu, kalau qema harus cabut cepat2 dah hihi

    ReplyDelete
  3. huhuhuhuhu.....ke mak cik cleaner nk wt jahat????hhmm..xde keje plak mk cik nk buat kn..byk lg keje die...

    eerrkkk,xleh nk bayag mcm mne klu doc muda kt situ...trus lari kot dr toilet...x ckp byk dah....seb bek x pnh jd lg kesah2 mistik cmni...xtau la ble dh keje nnt cmne,memandangkn bakal tmpat keje nnt msti byk bnda2 cmni....huhuhu..Y_Y

    ReplyDelete
  4. akekekkekee hantu ada kaki la tuh kot...adehh cekna ada pasang pendiding erk rilex jek dok cite cenggini...kalo saya ammpunnnn akekekkee

    ReplyDelete
  5. ~amyliana~
    hantu ada kaki la...tak dop tubuh...hahahaha

    ReplyDelete
  6. eMMe
    cheqna masa kejadia tu ok lagi..bila kenang balik terasa gak seram..hehehehe

    ReplyDelete
  7. qemaishak
    cheqna memang berani tapi takut gak...just masa tu tak de la fikir itu hantu ke ape..yelah...siang2 hari kang

    ReplyDelete
  8. docmuda
    tak de kekdahnya makcik cleaner nak khenak...tau takpe..tempat keje awk lagi la....

    ReplyDelete
  9. JCMB
    cheqna ok je....hehehehe
    berani dalam takut

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~