Jul 25, 2011

~ lepak2 dengan kesayanganku..~

assalamualaikum
petang semalam area kul 3pm...ma ajak cheqna kuar.....apa barang kuor ngan incik tunang sokmo kan....jadi kena la kuor  ngan bonda kesayangan plop....hehehehe
ma nak g Avon benonya....jadi as a anak yang baik versi puji diri sendiri cheqna ikutkan kehendak ma.....so kuarla kami...sekali ngan anak buah...aman...
lepas membeli..janji ngan adik cheqna, Ira untuk makan2...mulanya nak makan kat depan pasar chabang tiga tapi kedai tu baru bukak...jadinya cheqna cadangkan makan kat Taman Tamadun Islam...so gerakla kami ke sana....
cantik kan??????korang cakap tak cantik pun bukan cheqna tahu hehehehehe
with achik..aman n of coz cheqna yang sangat gorgez..ok sila muntah skang.....
kami...ma...ira..cheqna n achik..gambo ni si aman yang snap....
nasi arab pebende ntah si achik ni makan....ayam dia sedap =)
kuetiaw goreng basah cheqna punya....besar gedabak...sah2 tak habis...sudahnya ma yang habiskan...ngeeeee
bihun sup ma punyer..rasa??out sket r....err...pernah tengok tak iklan dafi ngan amani tu??pasal minyak wangi tu??????agak2 incik tunang senang hati tak tengok ma cheqna??yela...mesti bila dah tua2 cheqna still cantik macam ma..ngeeeeeeeeeee...muahahahahaha
chicken cop aman punyer.....dia makn fries je...orang lain yang tukang habiskan ayam tu.....hehehehe
nasi goreng paprik ira punya....ira kata besh.....
bil..totalnya...RM54.90.....sape yang bayar???cheqna la...sape lagi.....okla makanan dia...tak la teruk sangat....bolehla....
ok...cheqna nak kena fokus untuk buat power point..ada 2 ceramah yang cheqna kena handle on esok dan juga luser......nanti dah siap cheqna terjah anda semua ye...daaaaaa

28 comments:

  1. bz memanjang mu ni cheqna....pekerja cemerlang ni...

    ReplyDelete
  2. sekali sekala keluar dgn bonda baru best

    ReplyDelete
  3. wahida
    amin..masinla mulutmu itu akak oi....

    ReplyDelete
  4. incik tunang kurang sihat..perutnya meragam.....jadi tak dapat join..

    ReplyDelete
  5. syok la makan-makan kalo ade org belanja, heehehhe...bile la cheqna nak belanja saya, hehehe....

    ReplyDelete
  6. ye ke mung tak habis char kueh teow tu??? leh caye ker???















    larik!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. mesti incik tunang dah bayangkan bila cheqna tua..masih cantik....

    ReplyDelete
  8. emme
    meh la sini..insyaallah cheqna leh belanja =)

    ReplyDelete
  9. NM02
    tobak pom kak eh....eleh dok cayer plop..kalu satay boleh r habis sepinggan gedabak tu
    hahahahaha

    ReplyDelete
  10. ~asha~
    auuwwwww..
    kembang semangkuk jap..hehehehe

    ReplyDelete
  11. bila la nak sampai ke taman tamadun ni yerk.. teringin laks.....

    ReplyDelete
  12. maszmadi
    kalau datang jangan lupa koling2 ye =)

    ReplyDelete
  13. wah bonda cheqna nampak gojes lagi tu hihi..

    ReplyDelete
  14. qemaishak
    hahahaha tq tq kak..nanti anak dia pun lagi gojes kan?
    hahahaah

    ReplyDelete
  15. cheqna, char kueh teow adalah peberet cik ina. mabeles.murah hati cheqna belanja, semoga murah rezeki.

    ReplyDelete
  16. cik ina
    sama r....cheqna pun suka...
    amin..amin..amin ya rabal alamin...

    ReplyDelete
  17. tak buleh muntah sebab gorges possing cenggitu...nampak lain :) so lepas ni kekalkan posisi itu...akekekeke perghhh ikhlas bukan main2 hokehhh kat gambo posing yg suh muntah tu ;)

    syoknya bawa family makan2...tempat pon best

    ReplyDelete
  18. bitt
    muahahahahahahaha
    okeh..lepas ni jangan tanya apesal cheqna asyik posing camgitu je..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  19. cheqna diet lettewwwwww...

    ops larikkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  20. ajee
    tak koser nak diet bagai ni...
    hahahahaaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~