Jul 14, 2011

~ hadiah ~

assalamualaikum...
haiiiii..
ye cheqna agak sibuk sket hari ni...dan juga esok...sebabnya next week cheqna nak cuti seminggu..jangan jeles...
apepun..ni nak share..cheqna dapat hadiah tau...korang ada??tentu tak de kang??muahahahahahahaha...woit woit ape ni janganlah baling baling botol..balingla duit..besh sket..=)
ok ok....hadiah ni datangnya dari wani...almaklumlah..dia kan g sabah baru ni...sempena kejohanan sukan..dia main ping pong (pingat emas) n bola jaring (perak)...so ole2 ni dari sabah la...nampak??tak nampak sila klik untuk mengchubbykan gambo ini

with love from sabah tu...tak leh blah buh lam sampul maybank...hahahahahahaha..oitt..ni bukan hadiahnya la...hadiahnye ada didalam...
tadaaa..kongsang....cantik kan??baik cakap cantik..kang kabo ke wani korang kata tak cantik....lalalalalalala*wani o wani...* ala2 tarzan la plak....ngehngehngeh

ni hadiah dari 2 orang pelajar praktikum bawah seliaan cheqna...nurul dan fathahiyah...mereka dari UNISEL.. start praktikal awal bulan Mac dan habis 30 Jun 2011 baru2 ni...susah2 je...tapi dah orang bagi..kita amik jela kang....suka2..boleh gantung kat umah =)

tuan tanah yang memang bizi...pic ini disnap oleh wani.....tanpa tuan tanah sedari...sibuk....amaran: ini bukan lakonan....lalalalalalalala....gambo tak berapa nak fresh r..sebab tengok jam tu...kul 8.06 pagi ok..tapi tetap maintain cantik...yela..masuk lif tekan sendiri ok...tak denya orang lain nak tekankan...bila dah masuk lif..masing2 wat hal sendiri...senyap je....ko tak tekan mana ko nak naik..alamatnya ntah mana2 la ko sampai...hahahahaha
daaa....jumpa lagi...

18 comments:

  1. wahhhh untung u cheqna...cantekkk hokehhh....perghh muka pagi2 sangat freshh...hehhehe

    pasal lift ni kalo saya masuk selalu tekan salah level jek...akekekekkee

    ReplyDelete
  2. wah bestnya dapat banyak hadiah.. btw suke sangat kerongsang tu...lalalal

    ReplyDelete
  3. bizi bebeno tuan tanahnye.....
    btambah lg la kongsang cheqna...pasni leh bkak muzium..hehe

    nme kongsang, asal kongsang, tarih beli n terima, tajaan sape n sbginya..

    ReplyDelete
  4. Ya.. cantik sangat. Kalau bagi kat mama pun, mama suka. :)

    ReplyDelete
  5. beshnyer dpt hadiah....

    cik dah pun atgh tggu kiriman dari sabah gak ni..

    ReplyDelete
  6. JCMB
    alhamdulillah..rezeki
    apesal alway salah level tu???hehehe

    ReplyDelete
  7. sue
    suka ke??tak nak kogsi ler...hahahahaha

    ReplyDelete
  8. doc muda
    memang banyak tapi selalu hilang...sah2 kijeang adik cheqna...huh

    ReplyDelete
  9. mama
    cantik kan??nak ke mama???nanti kalau ada rezeki g sabah kite belikan untuk mama ye =)

    ReplyDelete
  10. lamanya cuti nak g mana ..cheqna..takecare tau

    ReplyDelete
  11. kongsang tu mmg cantik..betul!!

    cheqna mmg memanjang bizi...huhu...

    ReplyDelete
  12. atty's
    tak tahu lagi nak kemana kak...
    tgh setelkan keje dulu ni

    ReplyDelete
  13. wahida
    memang cantik kan
    nak wat camana..
    terpaksarela membizikan diri..huhuhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~