Jul 11, 2011

~ corat coret sempena Program Tahunan Isteri Wakil2 Rakyat Barisan Nasional Semalaysia 2011 ~

assalamualaikum....
cheqna sedang bercuti di rumah ini hari..sila jeleh...
kali ni jom sama2 saksikan apa yang berlaku sekitar PTIWRBNS 2011 yang bermula pada 5-10 Julai 2011..cheqna bertugas sebagai LO ( Pegawai Perhubungan) dan ditugaskan menjaga Kontijen Baidunita dari Perlis..
5 Julai 2011 kul 8pm
Kontijen Baidunita sampai ke Terengganu.....mereka lost...so cheqna g amik mereka kat KFC pantai batu Buruk...yang beshnya...mereka hanya datang seramai 11 orang sahaja...mereka chek in kat Permai Inn..kami tunggu dulu...lebih kurang kul 9pm mereka turun untuk makan....cheqna bawak g makan kat restoren tenang kat area pantai batu buruk gak....sudah makan mereka pun balik dihantar oleh LO Perlis la..
jom layan gambo.... 
perarakan kontijen.....
pasukan sorak
kontijen baidunita
tuan tanah yang ayu...gebu.....pemalu...lalalalala
all the kontijen...
LO pun nak makan gak...
hanya boleh bergambar pada waktu tertentu saja
tarian dari budak2 sekolah rendah..sangat besh...
perlawanan badminton
actually hanya ada 2 game je...badminton n bowling....kami as a LO tak leh sangat bergambar2 ni....kena pandai2 r....
yang penting sangat besh......kenangan yang pasti tak akan dilupakan...tapi kalau dilantik sekali lagi cheqna tarik diri kot...cukuplah boleh pengalaman ini....bagi kat orang lain plop.. 

16 comments:

  1. mesti cerewet gileeerrrr kan mak mak datin nih..hahahaha mcm2 cite k.na dengor...kehkehkeh...

    ReplyDelete
  2. cheqna, diorang kene keracunan makanan kan? kesian..kesian...

    ReplyDelete
  3. siap de uniform tu..
    kalau datin2 sporting best juga acara gini nih:)

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    BOLEH TOLAK KE KALAU DIMINTA SEKALI LAGI?

    ReplyDelete
  5. tau tu... sebab pening pala kan, melayan datin2 tu

    ReplyDelete
  6. marinahunny
    alhamdulillah kontijen yang cheqna jaga ni sangat2 besh dan sporting..
    dok taula kontijen lain

    ReplyDelete
  7. JCMB
    sangat besh walaupun sedikit penat sebab jadual sangat padat..
    bukan sokmo2 kang=)

    ReplyDelete
  8. qemaishak
    kami dibekalkan ngan baju yang sama..senang nak cam mana satu pegawai perhubungan =)
    meme besh..=)

    ReplyDelete
  9. Luahfikiran
    wslam..
    boleh tapi kena tolak awal2 la..jangan saat2 akhir baru nak tolak tu memang akan buat orang marah la =)

    ReplyDelete
  10. ibu
    tak la...kontijen Baidunita sangat2 besh dan sporting...
    tak mememningkan pun...kami LO Baidunita memang sangat2 happy =)

    ReplyDelete
  11. heheheeee...
    cheqna pun kena cirit jugak???


    hokeh dah??

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~