Jul 11, 2011

~ akhirnya.......dan pertama kali bagi diriku...~

assalamualaikum...
yuhhhhuuuuuuu
ye ye ye..sabar sabar...jangan berpusu2....cheqna tahu anda semua rindukan cheqna....jangan bertolak2 ok....beratur..hahahaha...pang sutir....koya dok habis2.....welllll
ok..tadi dah habis Program Tahunan Isteri Wakil2 Rakyat Barisan Nasional Semalaysia bagi tahun 2011..tahun depan Pahang lak tuan rumah....alhamdulillah semuanya berjalan lancar...bab ni cerita lain kali ok....nak share pasal mende lain ni...
hari tu dah cakap ngan incik tunang..lepas habis pogram nak suh incik tunang bawak cheqna g massage body..konon2 penat..so sampai tarikh ni (10 Julai 2011) cheqna pun menuntut janji yang dibuat oleh cheqna....so tadi lepas kontijen Perlis balik...cheqna jumpa la incik tunang....mula2 as usual agenda selepas saja bersua muka adalah sesi mengomel aka membebel oleh incik tunang setelah melihat mr black..apa lagi...car wash la....hahahahahaha...ghasak...lepas cheqna kenal incik tunang...memang dah tak layan dah bab2 basuh kete ni...semua incik tunang uruskan...kadang2 sengaja kasi kete kotor kalau nak kuar jumpa incik tunang....nanti incik tunang tengok kete mesti dia basuh....selamat duit hakuuuu....woit ikin...diam2 sudah...
lepas basuh kete terus g ke....hah...yang ni cheqna memang failed..masuk je bab jalan hah sudah..memang cheqna gelap gambo....kat mana erk kedai tu..jap msj incik tunang....lambat plak mamat ni jawab....mana erk...walah...incik tunang pun tak tahu nama kedai tu...baguslah kami berdua kan kan kan??hehehehe rasanya kat2 hotel grand continental kot.....bertentangan ngan secret resepi bagai tu.....area2 situ la.....
RM50 untuk satu jam...body punya urutan..incik tunang urut kaki...RM45 satu jam....cheqna disuruh masuk bilik ada tilam bagai....disuruh tukar baju...mula2 tengok baju tu..wallah..tertelan ayaq liur ku...muahahahahaha..tak sempat nak snap gambo bagai ni...tak koser r....lalalalala..salin baju...tetiba masuk sorang pompuan...sah..mek siam..sebab dia wat isyarat tangan menunjukkan sawadikap.....hah sudah.....siam la plak....part yang besh...bila dia dah hamparkan towel...
"datin...back first"
hah!!!dia panggil aku datin..mentang2 baru habis jaga mak2 datin....ghasak..datin pun datin la.....sangat2 besh bila kita dah penat bekerja....tetiba tubuh kita dibelai dan dimanja...walah korang ni...jangan ingat mende lain ok...tumbuk kang ( tiru gaya shuib sepah)
cheqna ni penggeli orangnya...sebelum tu dah pesan ngan incik tunang....kalu dengar cheqna menjerit tu maknanya cheqna tak ok la tu....tapi cheqna memang langsung tak berbunyi....sampaikan incik tunang pun heran..dia takut cheqna pengsan je.....hehehehehe
tapi memang sangat besh.......nak g lagi r lain kali.....incik tunang...cari tempat lain ok.........walaupun tadi incik tunang dah kata "menyesal dia ajo cheqna massage2 ni.." hahahahaha..ghasak....jangan nak kodokut2 ok....
ermm....masa duk tunggu kami dilayan tadi..masa duk kat ruang menunggu tu..kami ada sembang versi koya2...ape yang kami sembangkan??nantikan n3 seterusnya........ 

14 comments:

  1. bestnye dpt massage....longgar abih sume yg dah ketat2 tu..huhu,nk2 lg klu yg tgh sakit pinggang..memag syyiiokk wooo...

    oooo...bgtau incik tunag,cheqna amk kesempatan suh die basuh kete...hahaha,tp xpe..die memag rajin pon bab2 bsuh kete ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    datin pegi massage ya datin..:)

    Pos Terkini ~yus~ Jangan di basuh baju itu...

    ReplyDelete
  3. salam..
    amboi manjanya
    dengan incik tunang dia ye...?
    bila bertunang nih..alahai
    terlepas la pulak..
    TAHNIAH!!


    **bertunang jangan lama2..darah manis tu :)

    ReplyDelete
  4. yer datin... org dok bratur doh leni datin... org paka amik no... hehehe...

    ReplyDelete
  5. hahaha..dalam paper arini ramai mak2 datin kena keracunanan makanan balik dr program tu..hehehe

    ReplyDelete
  6. doc muda
    sangat2 besh ok....memang rileks n tenang je..
    dia memang rajin hehehehehe
    tak leh tengok kete kotor..
    so amik kesempatan r..hahahaha

    ReplyDelete
  7. ~yus~
    aha...datin penat..tu yang p massage tu
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  8. ajee
    well...
    buli membuli membawa bahagia....hahahahaha

    ReplyDelete
  9. puan MB
    pegi..jangan tak pegi ok.....
    sangat rileks dan syokkkk woooo=)

    ReplyDelete
  10. zulkbo
    dah hampir 2 bulan cheqna bergelar tunang kepada incik tunang
    hehehehehe
    insyaallah tak lama...doakanlah moga cheqna cepat disatukan amin...

    ReplyDelete
  11. zueannaleeya
    datin Na je pakai beratur hahahahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~