Jun 25, 2011

~ update berapa n3 sehari???~

assalamualaikum
yuhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu
rajin plop cheqna semenjak 2 menjak ni....walaupun keje banyak...wallah banyak mende r kena uruskan skang ni....tapi as usual semua manusia dalam dunia ni diberi 24jam sehari....tapi tak tahu r kot2 ada yang masanya 24jam setengah sehari..jeleh ni kalau ada...KALAU ada...hehehe
memang cheqna rajin...yelah...memang tengah rajin...jap lagi korang tunggula..seminggu tak de n3 dari cheqna..ghasak korang...mesti rindu ngan kemerapuan cheqna nanti..perghhh statemen perasan ni...hahahaha.. kenapa seminggu tak de n3 dari cheqna???yela...kalau yang dah tahu tahulah...yang belum meh cheqna kabo meh...start 5 Julai 2011 sehingga 10 Julai 2011 cheqna bertugas sebagai pegawai perhubungan (LO) untuk sukan Isteri wakil2 rakyat barisan nasional semalaysia....so memang tak masuk opis r...dan juga tak de kat umah r..seminggu tu berkampung di Sumai Hotel...isteri2 wakil rakyat plak ada yang stay kat Primula dan juga Permai dan juga Sumai Hotel..semua area sekitar Kuala Terengganu
sebelum tu untuk acara terdekat...esok ada pogram kaunseling komuniti daerah cheqna..pada 28-30 Jun cheqna ada kursus kat PD..ala surat pun lum tengok..just dimaklumkan oleh kawan2 je...see betapa sibuk busynya cheqna...hehehehe..1 Julai ada dak opis tunang..kena hadiri gak..2 Julai ada pogram kaunseling komuniti di marang...3 Julai ada raptai kat stadium negeri untuk pogram 5-10 ni la...4 julai sempat r masuk opis...setelkan apa2 yang perlu disetel....5-10 berkampungla cheqna di KT....puhhh..moga2 turunla beberapa kg....perghhh...angan2 ni..
ape yang cheqna merapu ni??tajuk n3 lain..isinya lain....arghh gasak.....ekceli nak tanya..anda kan..agak2nya berapa n3 dalam sehari yang anda mampu publishkan?????cheqna ikut mood..kalau banyak mende yang berlaku.banyakla..kalau tak de pape yang berlaku diam2 sudeh..cheqna pasti akan berkunjung ke rumah anda semua....tak kira r lewat petang ke...malam ke..yang pasti memang cheqna akan berkunjung ke rumah anda walaupun anda tak datang umah cheqna...semua bloglist yang ada kat blog cheqna pasti cheqna akan kunjungi walaupun tak tinggalkan jejak....
ce kongsi ce kongsi..berapa n3 sehari anda publishkan?????*mode: tunggu final maharaja lawak* 

14 comments:

  1. tajuk lain isinya lain tu dah jadi perkara biasa, bukan ko je cik ina pun sama.hari ni ke maharaja lawak, cik ina tunggu you tube je, sebab tak de astro. biasanya cik ina update setiap blog cik ina satu entry je.

    ReplyDelete
  2. selamat bertugas la cheqna....*sunyilah diriku ini*...Y_Y..

    msti sume dok dpn tv nih...xde org nk layan fb dah...huhu

    ReplyDelete
  3. tak pe cheqna janji ada entri.

    ehehehe..


    * kRina keja jugak hari ni.

    ReplyDelete
  4. salam petang cheqna.....wowww bz bebeno tu...jgn lupa nyuap udah la ek, dah tanggung kena la jawab kan kan....mommy lau buat n3, ikut mood...heee

    ReplyDelete
  5. teruskan kerajinang itu cheqna sebelum anda disibukkan nanti.

    ReplyDelete
  6. Buat entri ikut mood juga cheqna hihi, kadang2 mai mood malas menulis, baca je la..

    ReplyDelete
  7. cik ina do do cheng
    sangat suka bila sepah menang lalalalalala
    tengok jangan tak tengok ok=)

    ReplyDelete
  8. doc muda
    hehehehehe
    semua melayan maharaja lawak....
    skang tidak lagi =)

    ReplyDelete
  9. azrina 0307
    kan kak rina kan???
    janji ada n3

    ReplyDelete
  10. mommy
    eh..makan tetap tak lupa...kalu tak..tak kan cheqna gebu cam gini
    hehehehe

    ReplyDelete
  11. abu muaz
    skang memang tangah rajin hehehe
    jap lagi memang tak dapat doh nok wat n3 ni..hehehe

    ReplyDelete
  12. qemaishak
    cheqna sentiasa ada mood untuk menulis tapi kekangan masa tu tak dapek la nak nolong eh....=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~